МОЛЯ ЗА СПЕШНО СЪДЕЙСТВИЕ КЪМ ЗНАЕЩИТЕ! да ми бъде обяснено каква е процедурата за прекратяване на обявено за общодържавно издирване лице и възможно ли е чрез издаден от следствието документ, че е прекратено издирването да се пътува за чужбина!
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!
- Дата и час: 26 Ное 2024, 14:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
молба за съдействие! :-((
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: молба за съдействие! :-((
georg299 написа:МОЛЯ ЗА СПЕШНО СЪДЕЙСТВИЕ КЪМ ЗНАЕЩИТЕ! да ми бъде обяснено каква е процедурата за прекратяване на обявено за общодържавно издирване лице и възможно ли е чрез издаден от следствието документ, че е прекратено издирването да се пътува за чужбина!
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!
Ей,няма ли кой да удари едно рамо..да каже нещо по въпроса!
- georg299
- Нов потребител
Издирването е едно, а пътуването зад граница съвсем друго.
Прекратяването на издирването става служебно от съответните служби на МВР - след като даденото лице бъде установено и се яви при органът, който го издирва и той си свърши работата с него, този орган /следовател, дознател, съд и т.н./ уведомява службата за издирване да го свалят от компютъра. Но, това значи само, че вече няма всеки полицай като му поиска личната карта и като установи, че се издирва да му тури белезници. Да пътува задграница може само, ако междувременно не му е наложена забрана да напуска страната във връзка с водено срещу него наказателно производство, например.
Прекратяването на издирването става служебно от съответните служби на МВР - след като даденото лице бъде установено и се яви при органът, който го издирва и той си свърши работата с него, този орган /следовател, дознател, съд и т.н./ уведомява службата за издирване да го свалят от компютъра. Но, това значи само, че вече няма всеки полицай като му поиска личната карта и като установи, че се издирва да му тури белезници. Да пътува задграница може само, ако междувременно не му е наложена забрана да напуска страната във връзка с водено срещу него наказателно производство, например.
- maria01
- Потребител
maria01 написа:Издирването е едно, а пътуването зад граница съвсем друго.
maria01, няма те на представа колко съм ви благодарен!!! мой близък е в ситуацията,която описвам...и спешно се нуждаеше от консултацията,защото никой нищо не можеше или не желаеше да каже..и бяхме в необрано лозе!!! Явно,си разбирате от работата! Моля да бъда,извинен,ако мисилите,че искам повече инфо,но бихте ли могли да ми кажете,има ли определен срок за това,защото му е казано,че ще може да напусне страната след 20-30 дена..такава била процедурата по свалянето от компютъра, че се издирва...според мен,това е невярно,но дали е така никой не казва..! все пак толкова ли е трудно следователя да вдигне телефона и да информира полицията,че човека се е явир и да бъде свален от компютъра за издирване..!??? ((
- georg299
- Нов потребител
Ако искаш ми пиши на maria01@abv.bg или ми звънни на 0888 853 353 и обясни по-подробно за какво е бил обявен за издирване.
- maria01
- Потребител
maria01 написа:Ако искаш ми пиши на maria01@abv.bg или ми звънни на 0888 853 353 и обясни по-подробно за какво е бил обявен за издирване.
здравей,"maria01"! късно видях инфото..иначе бих се възползвал..! казуса се реши! познайте как...!? не е трудно... ами с нашто си.."аз, на тебе,ти на мене..!" да му се не надяваш.., но така е..не знам,това влизане в ес..за какво става въпрос (( ние сме жив кахър..! в това се убедих за кой ли път..тези хорица в таз държава просто си го заслужават всичко това,което им се случва..след като търпят и гласуват за едни и същи българомразци..които под път и над път продават и душиците си сал те да са добре..какво да си говорим за права на човека,справедливост и т.н. абсолютна бюрокрация...и никаква грижа за човека..ще речеш, че сме милиарди като китайците...а,то останали сме една шепа българи..БЛАГОДАРЯ ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО!!! ЩЕ ВИ СЕ ОБАДЯ ДА ВИ БЛАГОДАРЯ,ЛИЧНО! поздрави, георг
- georg299
- Нов потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|