- Дата и час: 23 Ное 2024, 08:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
давност акт КАТ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
давност акт КАТ
Имам наказателно постановление издадено на 13.03.2006 за превишена скорост.Всичко 10 лв и 2кт. Нарушението е направено на 1.1.2006.Сега гласят някаква промяна, че който не си платил глобата щели да му отнемат книжката.Каква е давността на този акт? Кои нарушения ще бъдат засегнати от тази поправка? Това което ме дразни е, че за съм принуден за 10 лв да дам 2 лв на банката, което е смешно 20% !!!
- Ozzzzzz
- Нов потребител
Ozzzzzz, като я гласят тази промяна, за която говорите, че ще отнемат книжката за неплатена глоба в размер на 10 лева, дали не сте чули, че ще отнемат и автомобила, с който е извършено нарушението?
- razli4na
- Активен потребител
Ако 6 мес срок от съставянето на акта не се издаде Наказателно постановление-производството се прекратява.
Това, че за 10 лв. ще ви вземат книжката не може да я вярно.Някой нещо не е разбрал.
И да банките винаги си вземат своето
Това, че за 10 лв. ще ви вземат книжката не може да я вярно.Някой нещо не е разбрал.
И да банките винаги си вземат своето
- georgi07
- Потребител
Да Миалоре е прав.Сега видях, че всъщност вече имате НП.Само да допълня, че при определени обстоятелства давноста се прекъсва, така че не разчитайте само да минат 3г.В този срок не трябва и да ви потърсят.
- georgi07
- Потребител
Благодаря, за отговорите.А що се отнася за отнемането на автомобила мога да кажа само е гати държавата.Мъртвопияни убиват хора по пътищата и им пишат по една глоба, а на мен кола ще ми взимат това е смешно.Принципно съм склонен да си платя глобата, но ме дразни това, че съм принуден да дам 2лв на ДЗИ банк
- Ozzzzzz
- Нов потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|