начало

ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС

Обособяване на мазе и таван в жилищна площ

Казуси за недвижими имоти

Обособяване на мазе и таван в жилищна площ

Мнениеот iliana_Yan » 23 Мар 2008, 21:58

Здравейте, можете ли да ми кажете има ли разлика при обособяването на мазе и таван в жилищна площ при свързването им с апартамент? Имам съсед, който отказва да ми даде съгласие за присединяването на тавана към апартамента ми защото, за него щяло да е по-сложно и по-скъпо да присъедини мазето към своя апартамент. Ако звуча объркващо моля да ме извините , но ситуацията е при нас е "не е важно на мен как ми е важното е на съседа да му е зле" Предварително Ви благодаря!
iliana_Yan
Нов потребител

Re: Обособяване на мазе и таван в жилищна площ

Мнениеот georgi07 » 24 Мар 2008, 10:06

iliana_Yan написа:Здравейте, можете ли да ми кажете има ли разлика при обособяването на мазе и таван в жилищна площ при свързването им с апартамент? Имам съсед, който отказва да ми даде съгласие за присединяването на тавана към апартамента ми защото, за него щяло да е по-сложно и по-скъпо да присъедини мазето към своя апартамент. Ако звуча объркващо моля да ме извините , но ситуацията е при нас е "не е важно на мен как ми е важното е на съседа да му е зле" Предварително Ви благодаря!

Разлика няма.И двете са нежилищни площи и ще се променя предназначението им-в жилищни.
georgi07
Потребител

Назад към Имотни казуси