начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Lex среща!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Lex среща!

Мнениеот Mb}|{bT » 19 Яну 2004, 22:50

Не зная кой и защо затри нишката за лекс срещата, но фактите са:

Резервацията е направена за петък, 23-ти, 19ч., Примавера, втория етаж, маса за двайсет човека.
Бъдете точни :)))
Mb}|{bT

Re: Lex среща!

Мнениеот az » 20 Яну 2004, 04:45

Разбирам,че съм позакъсняла за резервацията.Ще се направя на разсеяна посетителка на Примавера и ще намина да ви поздравя,ако се престраша...
az
Младши потребител

Мнениеот miron » 20 Яну 2004, 09:46

Където 20, там и 21 ;-)
miron

Мнениеот Mb}|{bT » 20 Яну 2004, 11:33

Мироне, като дойдеш да не кажеш, че си объркал датата с часа :))) Щото няма да мине това - ако дойдеш в 23ч, ще те питаме що не си дошъл на 19ти :)))
Mb}|{bT

Мнениеот bgjurist » 20 Яну 2004, 12:50

Ицо, пиши от мене 2 човека (засега).
bgjurist
Потребител

Мнениеот Mb}|{bT » 20 Яну 2004, 16:37

Не мога, бгюрист вече. Направих резервацията вчера. Но нищо вие елате двама, пък все ще се съберем.
Mb}|{bT

Мнениеот Mb}|{bT » 20 Яну 2004, 16:38

Забравих да кажа, че резервацията е на името на Христо Панев.
Mb}|{bT

Мнениеот nova » 20 Яну 2004, 16:40

И кой е тоя?
nova
Нов потребител

Мнениеот Гери » 20 Яну 2004, 19:15

Колегата Инди-Алекс ме помоли да пишем и него - 2 места :)
Гери

Мнениеот Mb}|{bT » 20 Яну 2004, 20:18

nova: "Тоя", често наричан и "онзи", а също и Ицо, Панев, Христо, Паньо (полуобидно обръщение, разрешено съмо на най-близките приятели), Адаш, Ицко, Ице, Мило, Мечо и т.н. съм аз.
Mb}|{bT

Мнениеот Mb}|{bT » 20 Яну 2004, 20:21

Ами, Гери, колегата да идва пък... :)))
Mb}|{bT

Мнениеот Mb}|{bT » 20 Яну 2004, 20:22

Работата е там, че вчера вече направих резервацията...
Mb}|{bT

Мнениеот gega » 20 Яну 2004, 23:00

Пчове, съжалявам, и този път няма да съм с Вас! гаджето ми има нужда от СЕКС! В крайна сметка петък вечер е! какво да павя - трябва да осъществя насрещната пестация:)))))))))))))))))
gega

Мнениеот Гери » 21 Яну 2004, 00:07

Колега моят съпруг също иска ;) този вид услуги... за това ще го взема на купона и ще си престираме след това!
Гери

Мнениеот Mb}|{bT » 21 Яну 2004, 00:09

Оправадвай се, ти, оправдавай се...тя пък точно за тази вечер ли се сети че го иска...и всъщност само в петък ли....айде няма да задълбавам :)))) Гега, недей така бе, сега ще повлечеш крак и знаеш ли колко хора ще се откажат...и знаеш ли колко гаджета на лексъри ще започнат да бучат "Виж, на, Гега не ходи по разни срещи за да бъде с гаджето си, а ти..., Защо ли се подлъгах така...Ти кога ли си правил нещо за мен..."
Mb}|{bT

Мнениеот Mb}|{bT » 21 Яну 2004, 00:13

Гери, явно и двамата сме във форума, що пък да не влезеш в чата на лекса :)))
Mb}|{bT

Мнениеот Гери » 21 Яну 2004, 00:45

може :)
Гери

Re: gega

Мнениеот Мохамед Али » 21 Яну 2004, 09:08

Страх те от пердаха, който те чака ако дойдеш, ли?
Мохамед Али

Мнениеот Deyan_M » 21 Яну 2004, 10:12

Ще ви бъда благодарен за точното описание, по отношение местонахождението на заведението. Разбрах, че е някъде на Попа, но.....................:-(
Deyan_M

Мнениеот k4k » 21 Яну 2004, 10:52

Анонс на lex.bg - http://www.lex.bg 2003-12-22: Среща-дискусия на тема: "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ПОСТРАДАЛИЯ В НАКАЗАТЕЛЕНИЯ ПРОЦЕС"
Дружеството на научната преподавателска общност при Съюза на юристите в Балгария организира среща-дискусия на тема: "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ПОСТРАДАЛИЯ В НАКАЗАТЕЛЕНИЯ ПРОЦЕС" Лектор: Екатерина Салкова- Н. С. ІІ ст. в Института за правни науки при БАН.
Дискусията ще се проведе на 21 януари(сряда)от 17.30 ч. в заседателната зала на Съюза на юристите-ул "Пиротска", № 7. ВХОД-СВОБОДЕН.

Колеги от София, пийте по едно и заради мен на Lех-срещата, че не помня от кога я сънувам. Не че съм оправдан щото съм от другия край на BG-то, ама нямам как ... А ако някой реши да отиде на тази дискусия, ако има начин, ако му е кеф, нека подаде малко нова (ако има) информацийка, че с 414ж, измененията на НПК и пр. се изправям на нокти като дойде клиент-пострадал и трябва да му обяснявам, че по принцип нямаме думата никой не знае до кога. Ще Ви бъда благодарен, с обещание да почерпя (когато мога ............
k4k

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии