- Дата и час: 22 Ное 2024, 00:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
КОНКУРС ЗА ДЪРЖАВНИ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ
|
|
Re: КОНКУРС ЗА ДЪРЖАВНИ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ
Доколкото се сещам, миналата година обявиха кандидатите за ДСИ заедно със заявената от тях подредба на съдилищата, в които предпочитат да заемат бройката. Дали и тази година ще ги обявят така, че да можем да си направим сметката колко човека се борим за едно място, а след писмения, издържалите да преценят дали си заслужава присъствието на устен?
- naany
- Младши потребител
Благодаря :
- katina
- Нов потребител
Променено е мястото на конкурса-в СУ Климент Охридски. Регистрацията е от 8.30 до 9.45
- katina
- Нов потребител
Kолеги, много ще съм ви благодарна ако някой ми пусне на мейла развити 16, 27 и 28 въпрос - helen@gbg.bg
Благодаря предварително!!!
Благодаря предварително!!!
- helen
- Младши потребител
има ли някъде списък на кандидатите и местата за които са кандидатствали ?
- dedra
- Потребител
не, няма, но се надяваме да има такъв заедно с резултатите. Поне така беше миналата година. А резултатите трябва да са видни до петък.
- naany
- Младши потребител
ще почакаме. сигурно в четвъртък ще има резултати, пък може да ги оставят и за след празниците .
- dedra
- Потребител
не вярвам да обявят резултатите след празниците, тъй като това трябва да направят в 7-дневен срок от провеждане на изпита
- naany
- Младши потребител
аз се обадих по телефона в Министерството да попитам,отговориха ми:или утре,т.е. в четвъртък,или след празниците,но най-вероятно ще е утре
- shany83
- Потребител
Колеги, вече има резултати: http://www.justice.government.bg/new/Pa ... qISrpVY%3d . Успех на продължаващите.
- ivonbufon
- Нов потребител
тоя изпит взе да намирисва - среднощно обявяване на резултати, не се знае кой за къде кандидатства, отговорите на теста няма да бъдат публикувани никъде, а и на самия тест на 20 минута имаше готови колеги-и листовка за шофьорска книжка се решава по-дълго, ако не знаеш разбира се отговорите-а някои явно ги знаеха предварително.
- dedra
- Потребител
Е, то аз бях готова на двадесетата минута, но си излязох почти на втория час, а съм се представла като за 3,50. Странно ми е, че само един от тези 19 допуснати до устен има 5,50, а четирима 5,00 - всчки останали - 4,50. Шокирана съм от резултатите, въпреки, че теста не ми се видя труден и лично аз си открих 5 грешки, а не 10, както е констатирала комисията. Здраве да е! Ще има и още конкурси, въпреки, че на мен май вече ми омръзна само пари да харча за набавянето на документите по допускане и за транспорт за изпита. Айде минус един конкурент в мое лице!
- naany
- Младши потребител
Какво пък толкова учудващо и "намирисващо" има в това да решиш тест от 30 въпроса 20 от които на ниво пети курс-гр.процес, за 20 минути!? Или пък какъв е смисъла да го решиш за същото време и да се помайваш още час в залата!? Недоумявам параноичното поведение на някои колеги - май е по добре да се замислят върхо обема на собствените си знания, отклкото да търсят под вола теле....И резултатите излязоха в 17:15 (поне аз в толкова ги видях), това ако е посреднощ, здраве му кажи
- ppetkov
- Младши потребител
и аз си открих 5 грешки, но се оказаха 8! иначе няма нищо странно да се реши тест за 20 минути и да се предаде! а на колегата ppetkov-според теста, обемите ни на знания се различават с 1 верен отговор, така че успех колега, а ние ще продължаваме да си търсим телето!
- dedra
- Потребител
и се пише върху, а не върхо
- dedra
- Потребител
Това с колко се различават обема на знанията ни колежке/колега едва ли вълнува някого в този форум, както никой не се вълнува от личните ви неуспехи/успехи, които явно от поста ви по-горе обяснавате с мистерии и конспирации, които малко по долу сама оборвате..Някой май не е наясно със себе си..
- ppetkov
- Младши потребител
Поздравления,Петьо,радвам се,че ще се видим на 20-ти
- shany83
- Потребител
Аз също се радвам за Вас колежке, ползотворно четене желая
- ppetkov
- Младши потребител
|
|