начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Въпроси относно изпълнително дело

Re: Въпроси относно изпълнително дело

Мнениеот alonso » 10 Ное 2009, 01:08

kalahan2008 написа:Тази практика вече е прекратена. Информацията Ви е стара. Стига сте мрънкали срещу ЧСИ-тата.

Коя практика е прекратена тази с 30бр. писма ли,ако говорите за това да има да взимате точно в момента се разправям точно с такъв ЧСИ.
alonso
Нов потребител

Мнениеот alonso » 10 Ное 2009, 01:17

Да задам и аз един въпрос свързан с изпълнително дело.Накратко само да поясня,че бях поръчител по КТП и като такъв погасих изцяло кредита в банката кредитор и взискател по изпълнителото дело.Сега ЧСИ ме е атакувал със запори за неговите такси и използва отново името на банката като взискател,а от банката са ми издали удостоверение,че не дължа нищо към нея и съм погасил кредита напълно.Отделно на това съм си пуснал молба при ЧСИ за изготвяне на справка на дълга която трябва да бъде изготвена подробно и разбираемо кое,колко и кога е направено и кое колко струва,а просто получих дължите едиколко си от така изготвена справка аз как да знам за каква всъщност претендира.А думите на ЧСИ са ти си плати пък като имаш възражения за сумата ходи се жалвай.Отделно отказва да ми издаде копие от изпълнителното дело.Подадох молба до окръжен съд да ми съдейства и да вземе копието ,а от там ми отоговориха,че в съда няма образувани,по които аз да съм страна по дело еди кое си.Възможно ли е мутрата ЧСИ въобще да не го е регистрирал в съда или не е нужно да го регистрира.
alonso
Нов потребител

Мнениеот usra_ovcova » 10 Ное 2009, 09:28

alonso написа:Да задам и аз един въпрос свързан с изпълнително дело.Накратко само да поясня,че бях поръчител по КТП и като такъв погасих изцяло кредита в банката кредитор и взискател по изпълнителото дело.Сега ЧСИ ме е атакувал със запори за неговите такси и използва отново името на банката като взискател,а от банката са ми издали удостоверение,че не дължа нищо към нея и съм погасил кредита напълно.Отделно на това съм си пуснал молба при ЧСИ за изготвяне на справка на дълга която трябва да бъде изготвена подробно и разбираемо кое,колко и кога е направено и кое колко струва,а просто получих дължите едиколко си от така изготвена справка аз как да знам за каква всъщност претендира.А думите на ЧСИ са ти си плати пък като имаш възражения за сумата ходи се жалвай.Отделно отказва да ми издаде копие от изпълнителното дело.Подадох молба до окръжен съд да ми съдейства и да вземе копието ,а от там ми отоговориха,че в съда няма образувани,по които аз да съм страна по дело еди кое си.Възможно ли е мутрата ЧСИ въобще да не го е регистрирал в съда или не е нужно да го регистрира.

Включи си лични съобщения.Среща нложителна.Кой е ЧСИ-то?Трябва да се дава заведе дело.
usra_ovcova
Потребител

Мнениеот kalahan2008 » 10 Ное 2009, 20:32

alonso написа:
kalahan2008 написа:Тази практика вече е прекратена. Информацията Ви е стара. Стига сте мрънкали срещу ЧСИ-тата.

Коя практика е прекратена тази с 30бр. писма ли,ако говорите за това да има да взимате точно в момента се разправям точно с такъв ЧСИ.

Това е отскоро, от около месец. Най-вероятно запорите са наложени преди това.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот alonso » 12 Ное 2009, 11:24

usra_ovcova написа:
alonso написа:Да задам и аз един въпрос свързан с изпълнително дело.Накратко само да поясня,че бях поръчител по КТП и като такъв погасих изцяло кредита в банката кредитор и взискател по изпълнителото дело.Сега ЧСИ ме е атакувал със запори за неговите такси и използва отново името на банката като взискател,а от банката са ми издали удостоверение,че не дължа нищо към нея и съм погасил кредита напълно.Отделно на това съм си пуснал молба при ЧСИ за изготвяне на справка на дълга която трябва да бъде изготвена подробно и разбираемо кое,колко и кога е направено и кое колко струва,а просто получих дължите едиколко си от така изготвена справка аз как да знам за каква всъщност претендира.А думите на ЧСИ са ти си плати пък като имаш възражения за сумата ходи се жалвай.Отделно отказва да ми издаде копие от изпълнителното дело.Подадох молба до окръжен съд да ми съдейства и да вземе копието ,а от там ми отоговориха,че в съда няма образувани,по които аз да съм страна по дело еди кое си.Възможно ли е мутрата ЧСИ въобще да не го е регистрирал в съда или не е нужно да го регистрира.

Включи си лични съобщения.Среща нложителна.Кой е ЧСИ-то?Трябва да се дава заведе дело.

Ами мисля,че са включени лични ,ако не как да ги включа.ЧСИ е скандално известен.
alonso
Нов потребител

Мнениеот hidden » 13 Ное 2009, 00:01

alonso написа:ЧСИ е скандално известен.

Кой е този "скандално известен ЧСИ", ако не етайна?
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител

Мнениеот alonso » 13 Ное 2009, 01:36

hidden написа:
alonso написа:ЧСИ е скандално известен.

Кой е този "скандално известен ЧСИ", ако не етайна?

АТАНАС АТАНАСОВ никаква тайна не е
alonso
Нов потребител

Мнениеот alonso » 14 Ное 2009, 01:12

Нищо не коментирате за въпросния боклук Атанасов.Отвориха му главата и пак не му идва акъла в главата дано следващия път да му отварят задника в панделата.
alonso
Нов потребител

Предишна

Назад към Изпълнително и обезпечително производство