начало

Сарафов поиска имунитета на Кирил Петков заради ареста на Бойко Борисов Сарафов поиска имунитета на Кирил Петков заради ареста на Бойко Борисов

Молба до ЧСИ

Молба до ЧСИ

Мнениеот rolena2002 » 18 Юни 2010, 17:53

Молба до ЧСИ за действия относно намиране на притежание/я/ на длъжник - сметки, имоти, фирми, някой знае ли как се пише тази молба. Искам тези действия да се насочат както към длъжника така и към съпруга, майка, сестра и цялата му фамилия
rolena2002
Нов потребител

Re: Молба до ЧСИ

Мнениеот nevin_alibriam » 18 Юни 2010, 18:59

Защо се ограничавате само с фамилията, на ваше място бих насочила изпълнителни действия срещу целия род и дори към тези родове с които са свързани по сватовство, майка му и длъжник.
Извинете, не можах да се въздържа!
nevin_alibriam
Потребител

Мнениеот kalahan2008 » 18 Юни 2010, 20:07

ДО ЧСИ БИРНИК ИЗЕДНИКОВ, РЕГ. № 918
РАЙОН НА ДЕЙСТВИЕ ОКРЪЖЕН СЪД ПОДГУМЕР

М О Л Б А

ОТ: КРЕДИТОР ЛИХВАРОВ, ЕГН ........
С АДРЕС: С. МЪДРЕВО, ОБЛ. РАЗГРАДСКА, УЛ. "СКРИТА СИЛА" № 13

УВАЖАЕМИ ГУСИН СЪДЯ ИСПАЛНИТЕЛ,

Молъ Въ, на основание чл. 18, ал. 1 от ЗЧСИ, във връска с испалнително дело № 20109180400666, да проучите имущественото състояние на длъжника ШМЕНТИ КАПЕЛОВ, ЕГН........, като направите справки, набавите документи, книжа и други, от ОБЩИНА ........., НАП, ОДМВР-гр.........., Служба по вкисванията - гр. .........., Служба по геодезия, картография и кадастър - гр......, Търговския регистър (че неам интирнет), Общинска служба "Земеделие"-гр......., ЦРОЗ, "Централен депозитар" АД и т.н., както и да определите способа на изпълнението.

с. Мъдрево,
18.06.2010г.

С ПОЧИТ И ПРЕКЛОНЕНИЕ:
/КРЕДИТОР ЛИХВАРОВ/
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот rolena2002 » 18 Юни 2010, 22:12

Аз може би трябваше да поясня, че съм се присъединила към изпълнително дело срещу длъжника от банка и тя е направила запор на няколко негови парцела, сметки, моето питане беше как да разбера дали мога да насоча вземането си от свързани с него лица, може би по родствена линия.Благодаря на тези който ще ми кажат.
rolena2002
Нов потребител

Мнениеот kalahan2008 » 01 Юли 2010, 20:40

rolena2002 написа:Аз може би трябваше да поясня, че съм се присъединила към изпълнително дело срещу длъжника от банка и тя е направила запор на няколко негови парцела, сметки, моето питане беше как да разбера дали мога да насоча вземането си от свързани с него лица, може би по родствена линия.Благодаря на тези който ще ми кажат.

Срещу имущество на роднини - не може. Само ако е на длъжника. Може евентуално на починали родители, на съпрузи, но и в тези случаи имуществото вече е преминало в патримониума на длъжника.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство