начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

предложение за форума

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

предложение за форума

Мнениеот haptal » 02 Юли 2001, 03:29

Здравейте,

поради някои причини се интересувам до някаква степен от сайтове свързани с орац и гледам сега този форум и първото нещо, което ми дойде на главата беше че е много неудобен. едно нещо, както вероятно сте забелязали през съществуването на вашата фирма, трябва да е безкрайно просто и ясно дори за природно ограничени хора за да бъде печелившо. С това искам да кажа, че този форум дава възможност да се прави практически всичко, което един форум може да прави, но е объркващо до някаква степен и това може да е проблем. погледнете форумите в гювеча от техническа гледна точка (от гледна точка на администриране те са ужасни)- всичко си изглежда ясно и подредено. форумите в dir.бг също са ясни. вижте дали не можете да въведете нещо такова.

:)
haptal

RE: предложение за форума

Мнениеот lex manager » 02 Юли 2001, 03:29

Благодаря за направеното предложеие!
Не можем, а и не искаме да копираме буквално други, съществуващи вече и добре познати ни форуми. Усещането за тяхната яснота вероятно идва от продължителната работа с тях, а този форум сега тръгва и все още се доработва, не на последно място в съответствие с отправените препоръки.
Ако имате конкретна идея как форумът да бъде по-удобен за работа - ще се радваме да я споделите.

поздрави
:)
lex manager

Мнениеот Yavor Yankov » 02 Юли 2001, 03:29

Здравейте,
Чесно казано когато правих форума несум гледал форума на гуветча, но след като прочетох съобщението Ви го погледнах, единствената разлика която е между него и форума на лех е че там има още едно ниво на класификация на темите, и съответно има функционалност за нея. След като сте запознат със ужасноста на администрацията на техните форуми явно сте достатъчно грамотен и имате познания в тази област, но ме озадачава липсата на предложението (каквото е и заглавието на нишката която сте отворили). Ще ви буда благодарен ако ми кажете кое точно е объркващо?

Поздрави,
Явор Янков
Yavor Yankov

RE: RE: предложение за форума

Мнениеот haptal » 04 Юли 2001, 22:14

здравейте,
значи, това е отговор и на двамата.

по отношение на моето негативно мнение за форумите в гювеча- ами просто етиката при администрирането там изобщо липсва и понякога може да се опише като персонална страница, но това естествено си е лично мое мнение.
иначе технически погледнато те са добре направени. Естествено че този форум сега тръгва и е нормално да не е номер 1 от където и да се погледне. просто давах мнение. Напълно нормално е и да не се обръща особено вмимание на тази част от сайта, след като lex.bg очевидно има предимство в много други области пред гювеча или който и да е друг сайт.
та така. иначе- аз съм прост човек, нали съм се писал че съм хаптал :) не мога да дам особен съвет, след някой друг месец като понауча това онова
haptal

Мнениеот hebigatsu » 24 Окт 2001, 12:19

Форумът си е много добър. едиственият недостатък,( ако може да се нарече така) е, че може да стане объркване с репликите. Само в тази насока трябва да се помисли за някакво разграничаване - например цветово, за да може да се проследява, коя реплика за кое изказване се отнася. Иначе всичко е супер.
hebigatsu
Активен потребител

Назад към Общи дискусии