начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

За посетителите на " ДИВАКА"

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

За посетителите на " ДИВАКА"

Мнениеот remo » 09 Апр 2002, 00:20

Уважаеми колеги, знам,че срещата е преминала супер и повярвайте, горчиво съжалявам, за това,че се наложи да я пропусна! Предлагам да споделите впечатления и дадете становище по предложението, да бъдат уточнени място,ден, час и интервал от време, с оглед тази срещи да станат редовни. Виждам, че интереса е голям, а и не се съмнявам, че сте помислили за втори купон!
remo

RE: За посетителите на

Мнениеот Fenix » 09 Апр 2002, 09:20

Прав сте колега, вечерта беше страхотна и тук е поводът да благодаря на колегите които бяха там и допринесоха за доброто настроение на всички. Засега следващата планирана среща е пак на същото място и време, а датата 23 април, като тенденцията е това да стане една традиционна Lex сбирка:)))
Fenix

Мнениеот alfa » 09 Апр 2002, 10:16

Здравей, Ремо
радвам се че питаш...
честно казано имах малки резерви като тръгвах, защото единствената друга такава среща на която съм ходила беше пълна скръб- едни радиоактивни теенагери, забравили как изглежда слънцето от стоене пред компютъра...
В случая бях наистина очарована от компанията- малко са по- приятните неща от среща с интелигентни и пълноценни хора с които имаш об6ти интереси.
искам да благодаря на Фених, че взе нещата в свои ръце и предложи тази среща, мисля че и другите от компанията ще споделят моето мнение :)))))
alfa
Младши потребител

RE: RE: За посетителите на

Мнениеот znajko » 09 Апр 2002, 14:32

Remo, наистина има за какво да съжаляваш. За първи път виждам толкова юристи на едно място, които вместо да се хапят един друг си прекарват весело и приятно. Длъжни сме на колежката Fenix- ако не ни беше спретнала организацията, кой знае още колко време щяхме да си въздишаме за бира из форума. Но да знаеш, следващия път с извинения няма да се измъкнеш! PS: само "Сблъсък"-а не се получи. Nick беше там, но всички присъстващи бяха толкова добронамерени и толерантни, че ни беше неудобно да почнем да се "блъскаме" :))))
znajko

Мнениеот advocat 76 » 09 Апр 2002, 15:00

Удоволствието от срещата беше наистина взаимно. До 23-ти - пък дотогава все ще се "видим" :-)
advocat 76

Мнениеот veso » 09 Апр 2002, 17:40

И аз като колегата пропуснах да уважа събитието, обаче се надявам, че ше има и други явки:-))) А кво ше кажете и за срещи в провинцията...
veso
Младши потребител

RE: RE: RE: За посетителите на

Мнениеот remo » 10 Апр 2002, 21:14

Знаех си,знае-е-е-е-х! Mea maxima culpa!!! Отсега си мисля за формата на поднасяне на извиненията! На Fenix - за организацията - специални поздравления. Ще направя всичко възможно за 23.04.02г., защото имам чувството, че ако и тогава не дойда, ще трябва да се махам от форума!!!:-))))
remo

Мнениеот hebigatsu » 11 Апр 2002, 06:59

Ако си ми на път, нямаш никакви грижи. Тъй като пътувам много, драсни ми един mail и ще мина да се видим.
hebigatsu
Активен потребител

RE: RE: RE: За посетителите на

Мнениеот Кларк Кент » 12 Апр 2002, 19:33

Да му се не види! Човек да е зает малко повече, отколкото трябва и вече е изпуснал купона. Надявам се да не изпусна следващия, инициативата е отлична!
Кларк Кент

Назад към Общи дискусии