начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Та пак за чата

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Та пак за чата

Мнениеот Begemot » 19 Май 2002, 17:28

Всеки път като вляза в Lex посещавам и чат-а. Там обаче пустиня. Един-два пъти засяках тоя-оня ама само толкова! Защо?! Ползвайте го - не е страшно дори да е за малко. Ваш кот Бегемот
Begemot

RE: Та пак за чата

Мнениеот alfa » 20 Май 2002, 09:37

Zdravey, molya te vij drugata ni6ka za 4ata i mi kaji koe ti haresva i koe spored teb e polezno da se napravi i koe ne PO KOE VREME vliza6 v 4ata obiknoveno? Ela v petuk v pet naistina dobre se zabavlyavame az vlizam togava kum 17:30 :))))
alfa
Младши потребител

RE: RE: Та пак за чата

Мнениеот Begemot » 20 Май 2002, 13:20

Другата нишка във форума я четох с интерес - въпроса ми е кога ще се сложи тоя брояч за присъствие? Идеята много ми хареса.В петък в пет също е добра идея, но защо само тогава. Надали Lex-а се ползва само от много заети хора, които могат да отделят време само тогава. В чата влизам по всяко време - всеки път като отворя Lex-а, за да си проверя пощата - и обикновенно съм сам. Ваш кот Бегемот
Begemot

RE: RE: RE: Та пак за чата

Мнениеот alfa » 20 Май 2002, 14:20

Може и по всяко друго време- ако и с когото се уговориш,- можеш да пуснеш едно съобщение във форума за друг ден и час. А за петък вечер-ами така се случи че няколко пъти стана спонтанно в петък след работа, затова и го правим тогава- удобно е :))))
alfa
Младши потребител

RE: RE: RE: RE: Та пак за чата

Мнениеот Jack Daniel`s » 20 Май 2002, 17:56

Някой май обеща нещо за кирилизиране по БДС. Доколкото впечатленията ми са такива, повечето колеги са свикнали да пишат по този начин и това ще е улеснение. Може би това е една от причините да няма навалица в чата.
Jack Daniel`s

Назад към Общи дискусии