начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

За участниците в чат-а

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

За участниците в чат-а

Мнениеот Кларк Кент » 31 Май 2002, 18:25

Колеги, опитах да "поговоря" с Вас в чат-а, но нещо не се получи, по някаква причина/може и аз нещо да не разбирам/, но не мога да запиша текст в полето в долният край на екрана. Не знам причината, дайте съвет, за да мога да участвам, моля Ви!
Кларк Кент

RE: За участниците в чат-а

Мнениеот znajko » 31 Май 2002, 18:30

Ako si slojil markera w tova pole trjabva da stane. Ako ne stava- ne znam ot kakvo moje da byde
znajko

RE: RE: За участниците в чат-а

Мнениеот znajko » 31 Май 2002, 18:31

Kakyw browser polzvash. Probvaj s Explorer ili Netscape
znajko

Мнениеот Begemot » 31 Май 2002, 18:36

Провери дали кирилизацията не ти прави проблеми. Просто идеите ни свършиха :)
Begemot

Мнениеот Кларк Кент » 31 Май 2002, 18:52

Благодаря, но нещо не се получава.Ще опитам пак след като си рестартирам компютъра, преди се получаваше, но в чат-а нямаше никой.А сега има, но аз не мога!
Кларк Кент

Мнениеот Jack Daniel`s » 01 Юни 2002, 15:57

ЧАТ-а побира само до 9 участника, доколкото разбирам.В това число влиза и "невидимия" оператор. Може и от това да е.
Jack Daniel`s

Мнениеот Mb}|{bT » 02 Юни 2002, 16:50

Probvaj da vlezesh v kanala i prez PC baziran chat klient kato mIRC naprimer. Na mjastoto ne server pishesh http://www.lex.bg Sled kato se connectnesh, pishesh /j lex ...and...have nice chat :)))) web-bazirabite chat klienti sa tradicionno po neprijatni za rabota i dosta po chesto se sbugjasvat. Tova poslednoto - ot sobstven opit :)
Mb}|{bT

Мнениеот chatter » 06 Юни 2002, 18:54

Този петък ще се срещаме ли?
chatter

RE: RE: RE: За участниците в чат-а

Мнениеот Kларк Кент » 06 Юни 2002, 19:50

Аз ще пробвам пак, дано да стане!
Kларк Кент

RE: RE: RE: RE: За участниците в чат-а

Мнениеот alfa » 07 Юни 2002, 12:17

razbira se - az 6te sum tam, moje i po-kusno- kum 18:00 4asa / RABOTNO VREME, KAKVO DA SE PRAVI/
alfa
Младши потребител

RE: RE: RE: RE: RE: За участниците в чат-а

Мнениеот advocat 76 » 07 Юни 2002, 12:40

alfa, какви ги говориш - работа в работно време :-) да се работи може винаги; дръж се естествено и си кеси в чата по обичайному ...
advocat 76

RE: RE: RE: RE: RE: За участниците в чат-а

Мнениеот Begemot » 08 Юни 2002, 11:56

Alfa, Мойто работно време съвсем ме раздели с чатърите - свършвам работа някъде към осем - к'во да се прави. Много ще се радвам ако и по това време (че и по-късно) мога да срещна някого в чата! Ваш кот Бегемот
Begemot

Назад към Общи дискусии