Здравейте скъпи приятели,
Форумът на Лекс.БГ от днес, 26 юни 2002 г. има нов дизайн и много нови функционалности.
Форумът е разделен на 5 категории/форума
- Обсъждане на законопроекти;
- Адвокатски форум;
- Взаимопомощ;
- Общи дискусии; и
- Дискусии на английски език.
В най-близко бъдеще съществуващите нишки ще бъдат подредени по категории, с което се надяваме да направим по-лесно търсенето и писането във форума на Лекс.БГ.
Вече можете да ползувате форума с едно и също потребителско име - това, с което сте станали член на Лекс.БГ. За целта трябва да влезете през личния си профил, където са създадени хипревръзки към всички категории на форума.
Направени са и множество други промени и подобрения по форума. Надяваме се да са ви полезни!
Очакваме с нетърпение и вашите коментари и препоръки, с които обещаваме да се съобразим при последващи изменения :-)
- Дата и час: 31 Яну 2025, 21:59 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Нов форум!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
13 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Нов форум!
Новият дизайн на форума определено е стъпка напред, за която БРАВО!!!
Но освен похвала трябва и малко градивна критика - кога ще направите тази крачка и с чата?
Напоследък нямам много време да се мяркам из него, но снощи (25.06) направих опит да вляза - НЕУСПЕШНО. Повторих го и тази сутрин (26.06) - пак не стана.
При условие, че дори входящото съобщение на самия чат подканва за смяна с нещо по-добро замисляли сте се за промяна.
Ваш градивен критик - кот Бегемот
Но освен похвала трябва и малко градивна критика - кога ще направите тази крачка и с чата?
Напоследък нямам много време да се мяркам из него, но снощи (25.06) направих опит да вляза - НЕУСПЕШНО. Повторих го и тази сутрин (26.06) - пак не стана.
При условие, че дори входящото съобщение на самия чат подканва за смяна с нещо по-добро замисляли сте се за промяна.
Ваш градивен критик - кот Бегемот
- Begemot
Brawo:))
Dobre izglejda i e lesno za rabota, niama nischto loscho w promianata obache schte triabwa malko da mu swiknem:))
Dobre izglejda i e lesno za rabota, niama nischto loscho w promianata obache schte triabwa malko da mu swiknem:))
- kovachev
- Потребител
Определено е по-добре темите да са систематизирани. Така не може да стане грешка както с питането на канд. колегата Гугушев. Освен във форума забелязах, че има промени и в началната страница. Не зная защо, но от известно време доста трудно се зарежда. Иначе промените са добри.
- p_totev
- Младши потребител
webmaster,
За разлика от светкавично, на предпазливо реагиралата velisa, аз понеже съм от село ще си го кажа както го чувствувам:
Ти си връх!!!
Не! Ти си равнина от върхове! ;-))))
Изненадата е изключително приятна и на мен лично новата визия на форума страшно ми допада!
Сигурно има и по-добри форуми от компютърджийска гледна точка, но тъй като аз съм съвсем начинаещ този си ми харесва.
Благодаря! ;-))))
За разлика от светкавично, на предпазливо реагиралата velisa, аз понеже съм от село ще си го кажа както го чувствувам:
Ти си връх!!!
Не! Ти си равнина от върхове! ;-))))
Изненадата е изключително приятна и на мен лично новата визия на форума страшно ми допада!
Сигурно има и по-добри форуми от компютърджийска гледна точка, но тъй като аз съм съвсем начинаещ този си ми харесва.
Благодаря! ;-))))
- remo
Ашколсун на webmaster-a и всички мислещи заедно с него глави. Това ново разделение на форума спокойно може да се нарече първата лястовица на новото юридическо мислене. Уважаеми лекс-овци, Вие успяхте да засрамите и МП и ВАдвС. Те се напъват с някакви законопроектчета, ама всуе- ефект още няма. Виж, тука е друго нещо- има си територия за адвокати, има си и за простосмъртни юристи. Само че напъхайте и един форум за магистрати, да не се сърди министъра, а пък те как ще си го делят- да му мислят. Поздравления- на това му се вика осигуряване на стерилна интелектуална среда и комфорт на интернет-общуването!
- znajko
И нещо като забележка- сверете часовниците на форума - в различните менюта разликата е 2 часа и няколко минути.
- znajko
Благодаря за светкавичната промяна. Сега демократичната ми душа се чувства по-добре! :))))
- znajko
Уважаеми webmaster-ю,
Надявам се групирането на старите теми по новите форуми да е към своя край. Притеснява ме фактът, че две теми с доста коментари по законопроекта за адвокатурата продължават да се спотайват във форум "Общи дискусии", вместо да запълнят рехавия списък на форум "Обсъждане на законопроекти". Разбира се, този пропуск отдавам единствено на натовареността Ви през последната седмица. Темите са: "Определение за адвокатска дейност-ПРОЕКТ" и "Придобиване права на адвокат"
Надявам се групирането на старите теми по новите форуми да е към своя край. Притеснява ме фактът, че две теми с доста коментари по законопроекта за адвокатурата продължават да се спотайват във форум "Общи дискусии", вместо да запълнят рехавия списък на форум "Обсъждане на законопроекти". Разбира се, този пропуск отдавам единствено на натовареността Ви през последната седмица. Темите са: "Определение за адвокатска дейност-ПРОЕКТ" и "Придобиване права на адвокат"
- znajko
Пожелавам Ви успехи!
Запознат съм с проекта за лекс.бг още преди да стартира и ставате все по-полезни. СУПЕР е!
Само още нещо - дано в новия форум се наложи нова КУЛТУРА, че като гледам в какво се превръщат някои дискусии (например тази за ревандикационния иск), ми се гади.
ФОРУМЪТ е за да извлечем полза от общуването си, а не за избиване на комплекси.
Запознат съм с проекта за лекс.бг още преди да стартира и ставате все по-полезни. СУПЕР е!
Само още нещо - дано в новия форум се наложи нова КУЛТУРА, че като гледам в какво се превръщат някои дискусии (например тази за ревандикационния иск), ми се гади.
ФОРУМЪТ е за да извлечем полза от общуването си, а не за избиване на комплекси.
- milen
- Младши потребител
Razbrah che ne e qsno kak da se kachvat url linkove vyv foruma.
Procedurata e slednata:
[b]\[url\]http://lex.bg\[/url\][/b] - trqbva \ da gi mahnete za da stane
poveche info za vyzmojnostite na foruma na slednoto url:
[url]http://lex.bg/phorum/forum_usage.txt[/url]
Procedurata e slednata:
[b]\[url\]http://lex.bg\[/url\][/b] - trqbva \ da gi mahnete za da stane
poveche info za vyzmojnostite na foruma na slednoto url:
[url]http://lex.bg/phorum/forum_usage.txt[/url]
- admin
- Младши потребител
13 мнения
• Страница 1 от 1