начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Не ТОП 100, а ТОП 69

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Не ТОП 100, а ТОП 69

Мнениеот автор » 16 Окт 2002, 17:01

Защо, според вас, топ законите в http://www.lex.bg са 69???
автор

Re: Не ТОП 100, а ТОП 69

Мнениеот съ-автор » 16 Окт 2002, 19:12

- Каква в максималната допустима скорост в секса?
- 68, защото при 69 се обръща колата.
съ-автор

Мнениеот автор » 17 Окт 2002, 13:27

Това означава ли, че ТОП 69 уреждат само и единствено секса като такъв? Моля, разяснете;-)
П.С. ТОП 68
автор

Re: Не ТОП 69, а ТОП 100

Мнениеот озадачен » 17 Окт 2002, 13:50

Всичко това добре, но къде в http://www.lex.bg видяхте ТОП 69???
озадачен

Мнениеот Begemot » 18 Окт 2002, 13:02

Драги ми Автор,
обикновено когато един списък не се събира на един екран в дясно на въпросния екран се появява специфично поле позволяващо прелистването надолу-нагоре. Същото действие може да бъде сравнително просто извършено с помощта на стрелките удобно разположени на клавиатурата.
Споделям тези технологични наблюдения защото при мен въпросният списък съдържа 100 , а не 69 закона - просто не се събира на един екран.
Ако това обяснение е било прекалено сложно препоръчвам частни уроци.
Ваш кот Бегемот
Begemot

Мнениеот quasi автор » 18 Окт 2002, 21:53

wyzmovno li e chastnite uroci da zapochnat ot dnes kogato 69 weche e 100, tykmo shte se uchim po-dylgo da prelistwame?!
quasi автор

Мнениеот Begemot » 20 Окт 2002, 10:57

Моля, предвид някои мои предпочитания, да уточните половата си принадлежност, за да имам представа дали съм заинтересован от предоставянето на частни уроци. Посочването на мерки и теглилки е въпрос на добра воля :~))

Ваш кот Бегемот
Begemot

Назад към Общи дискусии