начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

поредна сбирка в Ел Корасон

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: поредна сбирка в Ел Корасон

Мнениеот hebigatsu » 15 Юни 2003, 12:09

Среща на 17.06.2003 г. , а както се казва "часът и мястото на срещата са известни"!!!!!!!!
hebigatsu
Активен потребител

Мнениеот bgjurist » 15 Юни 2003, 15:36

Ok
bgjurist
Потребител

Мнениеот gallup » 15 Юни 2003, 20:38

Предвид факта, че на 17.06 миналата година се проведе една такава среща, предлагам това (да речем от суеверие) да не се повтаря ;-)))
За да запазя конструктивността на мисленето и вписвайки се в срока за правене на противни и/или алтернативни предложения поставям на внимание датата 21.06.2003 г. за лекс-среща :)
gallup

Мнениеот miron » 16 Юни 2003, 11:46

W krajna smetka 17 ili 21-vi?
Chakam oshte chas i puskam objava za 17-ti, che vreme ne ostana ...
Koj e "in"?
miron

Мнениеот karfi4ka » 16 Юни 2003, 12:02

Хубаво сте го намислили това за срещата....Обаче!.. Хич не виждам как ще отчета присъствие този път. Пустата сесия много ми обърква хубавите планове...Пък и последен сезон - умората вече си казва думата. Е, резултатът засега е 1:0 за нас, но в следващите срещи се очаква загуба...и дузпи май ще си бием.

Та така - аз докато се подготвям за полуфинал, заложете най-накрая на една сигурна дата за среща, пък аз ще се опитам да дойда. Особено ако е след 20-ти съвсем ще се опитам :)

P.S. Вижте какво се казва усилена подготовка за изпит по граждански процес:
http://www.agrg.eu.org/images/images/861.jpg

:-))
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот imotiltd » 18 Юни 2003, 15:04

Ei, zdraveite, az za6o ne znam za tezi El Korason. Otskoro sum registrirala i iskam da se vklu4a. Kak? Koga?
imotiltd
Нов потребител

Мнениеот Стаси » 18 Юни 2003, 15:19

Искам и аз да се включа. Досега не съм разбрала за тези сбирки и е време да поправя невежеството си
>
Стаси

Мнениеот karfi4ka » 18 Юни 2003, 23:45

Ами welcome на новодошлите!
Следите форума и като се появи нишка за среща, проследявате накъде води и се присъединявате. Без излишни формалности.

То май имаше среща сега във вторник...Някой няма ли да каже две приказки как е протекло събитието :-)
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот hebigatsu » 19 Юни 2003, 11:32

Както обикновенно, с бира, мезе и сладки приказки.
hebigatsu
Активен потребител

Мнениеот miron » 19 Юни 2003, 15:14

И с един кот Бегемот който ненадейно подхвана колежката вдясно, разкъса сутиена, взе гол в ръката ....телбод (!!!) и се нахвърли върху бедното създание.

Мен ме беше срам да гледам, нему обаче не беше да щрака, връзва, дърпа, къса и то пред цяла маса праволюбци с подчертан морал.

Който не вярва, да дойде следващия път да види ...
miron

Мнениеот karfi4ka » 19 Юни 2003, 15:46

Ей туй е една огромна несправедливост!
Аз залягам по цяла нощ над дебелите книги и с изпито лице чета ситни буквички на мъждукащата светлина, която прашната нощна лампа хвърля над старото ми бюро.... :-)) И такава емоционална сбирка да пропусна!...А бегемота можеше моя сутиен да разкъса....ако бях дошла! :-))))))))
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот bgjurist » 20 Юни 2003, 10:01

А, аз не помня (както обикновено) такива работи да е правил бегемота... Възможно е тва да е клевета (по чл.148, ал.2 във вр. с ал.1, т.1 - НК). На мястото на бегемот, бих изкарал някой лев (ако и той помни, де)
bgjurist
Потребител

Мнениеот miron » 20 Юни 2003, 10:31

1. Не виждам нищо позорно в преждеразгласеното обстоятелство (Бегемот, признай, чувстваш ли се опозорен).
2. Имам свидетели, сред които пострадалата. Ако някой помни де ... И ако се е отърсил от стреса, преживян от телбода.
3. Не съм чул досега някой да е изкарал някой лев от адвокат. На пожелалите да опитат пожелавам успех!
miron

Мнениеот Begemot » 20 Юни 2003, 11:37

На всички завистници (щом не е клевета значи е завист) ще кажа МЕРСИ - това си е все пак реклама един вид.
И тя (пострадалата) май нямаше нищо против, даже май приятно й стана, даже май доста... А ето че има и други желаещи! Значи рекламата работи!
А защо реклама ли... Ето ви една извадка от Държавен Вестник отпреди пет години за един предмет на дейност:
ЕТ Бегемот Бегемоткин - ... късане, поправяне, прекрояване и сваляне на всякакви модели дамско бельо...
Тъй че за желаещите дами - по всяко време след 20:00 часа на познатите ви телефони. Работя с материали на клиентката (т.е. и с клиентката работя), гарантиран резултат в духа на съвременните модни тенденции!

Ваш кот Пако Бегемот
Begemot

Мнениеот bgjurist » 21 Юни 2003, 10:17

Ей те тва е! Бегемот, не знаеш ли, че е забранена рекламирането на адвокатите?
bgjurist
Потребител

Мнениеот remo » 21 Юни 2003, 11:10

Мали-и-и-и-и!!!!

То човек да не се отдаде малко на работата си!
И що да видя? Lex-среща - бира,мезе,малко приказки и само един скъсан сутиен!?!?!?!?!!?? СРАМОТА!!! Че това сбирка ли е бре!?! Те така и в заведението вече няма да ни пускат! Добре,че Бегемота е внесъл малко колорит, иначе съвсем щеше да е зле.

П Р Е Д Л А Г А М ! ! ! ! !

ЗАКЛЮЧИТЕЛНО-ПОЛУГОДИШНОПРИКЛЮЧВАЩА-МАКСИМАЛНОКОНСУМИРУЮЩА-МИНИМАЛНООТСЪСТВУВАЩА-ПРОЕКТОПРИГОТОВЛЯЮЩА ВСЕОБЩА LEX - СРЕЩА !!!

ЦЕЛ: Да се опсуват неправдите в живота, да се възпеят прелестите на колежките, да се възпият джобните на колегите и ДА СЕ СТИКОВАТ НЕЩАТА ЗА ЛЯТНАТА LEX - СРЕЩА НА МОРЕТО!
ПРИСЪСТВИЕ: По желание. Обръщам особено внимание на традиционно присъстващите активисти: -
юристи/ да си вземеш хроникьор/,
мъже/ и ти!/,
знайковци/нещо ми се губиш напоследък-дано да е защото си зает/,
почитатели на източния мироглед/защо не се обади по мутрафона че тръгваш?/,
брадати коМИРОНдири/ да вземеш да събереш екипа - а!/ и техните бивши поетични сътрудници,
lex-оформители,
ДД-нш/ нали популяризирането беше в твоят ресор, пък Бегемот нещо дръпва напред?;-))))/,
Дунавски фотофенове/внимавай с компроматите,че нали виждаш какво става по вестниците;-),
унищожители на бельо/ да си вземеш дебелата игла,да не мъчиш дамите с този ... телбод;-)/,
пълните отличници / не можахме да ги заведем на ски, дано ги заведем на море поне/,
майката на малкото 777,
адвокатстващи страстни почитателки на биричката със слабост към заоблени ИЗследователи / и ти нещо като Знайко .../,
малки карфички със зачервени очички / да си вземеш бельото за късане!/

и прочие знайни и всезнайни почитатели на истината и виното .... или беше обратното!

ВРЕМЕСЪБИРАНИЕ: На връх хАмериканският празник - 04.07.2003г. - за да поминат изпитите и работната седмица, но преди съдебната ваканция! ;-))))
remo

Мнениеот miron » 21 Юни 2003, 11:56

Принципно съм съгласен.
Въпросът кога изглежда решен.
Въпросът за решаване остава: къде точно?

Варна???

Май е време да получим новини от североизточния фронт и готови ли са варненските юристи да приемат предизвикателството и да поемат риска ... ;-)

А по въпроса колко членове на екипа на lex.bg ще присъстват ще оставя да се прозинесе наш телкот (кот с телбод) Бегемот. Той си знае ...
miron

Мнениеот bgjurist » 21 Юни 2003, 15:29

Звучи добре Варна - аз вече бях там. И ПОМНЯ - FINLANDIYA само за 2,20 / 100 гр., а след това не помня (както обикновено). Предлагам да загреем другата събота и неделя при Мери (Мария-Луиза) или Диди (Дианабад).
Р.С.: И който си е направил предложението за плажовете на 17.06., да провери цената на входния билет на плажовете. иначе ще го постигне Божието Възмездие.
АМИН!!!
bgjurist
Потребител

Мнениеот mishoni » 21 Юни 2003, 15:35

Сигурно Бегемот няма да дойде! Във Варна сега е сезона на монокините! Остават за късане само гащи!:) ))
mishoni
Младши потребител

Мнениеот bgjurist » 27 Юни 2003, 16:40

Последно - неделя, 10.30 на входа на Мери Лу за изпълнение на състава н а поредния купон. Нудистите да си носят бански.
bgjurist
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии