начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

ПРИСЪДА

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ПРИСЪДА

Мнениеот bgjurist » 30 Юни 2003, 22:47

В ИМЕТО НА НАРОДА!
НК на Н-ският съд, като разгледа представените доказателства и разпита свидетелите и вещите лица, прие за установено следното:
На 29 юни 2003 г. лицата Бгюрист, Кот Бегемот и Искра на Карибите при Мери Лу са изпълнили признаците на състава на купона. Общото престъпно съзнание е формирано по-рано от Бгюрист и Бегемот. Впоследствие закана към извършване на купно са декларирали писмено по електронен път ТТТ и Гери. Деецът Бгюрист в обясненията, дадени на предварителното производство, твърди, че не би изпълнил състава, ако не са били настойчивите провокации на Гери и ТТТ (особено на нея!). На по-късен състав от продължения купон се е включило неизвестно наказателноотговорно лице от женски пол, за което е установено по безспорен начин, че е около 20-те, с червеникава коса, сладка усмивка и упойващ глас, и също, че работи като сервитьорка. Установено е също, че това неизвестно лице е доливало 3 пъти чашата на Бгюрист с високоалкохолен продукт - джин, като последните две доливания са били от марката "Бийфийтър". С това си деяние лицето е добило качеството на съучастник - помагач. Бгюрист отказа да я идентифицира, твърдейки, че не помнел.
bgjurist
Потребител

Re: ПРИСЪДА

Мнениеот bgjurist » 30 Юни 2003, 23:01

При обясненията си последният твърди, че бил подбуден от Бегемот, което съдът отхвърля въпреки наличието на елемент на изнудване - Бегемот му е пратил смс, че който би отишъл последен, щял да черпи другите с кафе. При направена справка е установено, че след консумацията на първата чаша с джин, деецът Бгюрист е отишъл на плувния басейн "да се разхлади, тъй като бил загрял от толкуз многу разголена женска плът..." При влизането му в басейна органите на плажа веднага реагират, като изкарват хората, тъй като водата била замърсена. В твърденията си Бгюрист най-напред твърди, че замърсяването е станало от краката му. На предварителното производство, обаче, е установено по безспорен начин, че деецът вече си сваля чорапите без упойка и дори бяха открити следи от ароматен сапун (марка Факс) в междупръстието на краката му. Доказано е по безспорен начин, че басейнът е замърсен вследствие на мръсните помисли, нахлули в съзнанието на дееца. Впоследствие към престъпната група се присъединява и още един деец - Кирил Езекиев. Последният е подбуден да извърши състава предната вечер от Бгюрист. Деецът Искра с искрящото си присъствие разсейваше мъжкото съсловие на басейна, вследствие на което имаше 13 удавяния. На следствието се установи и че последната не си е носела банския. Дейците Бегемот и Искра си тръгват по-рано, оставяйки дейците Бгюрист и Кирил да довършат купона. Купонът наистина е довършен, тъй като е установено, че последните не са почернели. Кирил дава обяснение, че след като се излегнал на хавлията, били заобиколени от представителки от женски пол и затова били постоянно на сянка. Но тъй като не можа да идентифицира нито едно лице, това твърдение бе отхвърлено като недоказано.
bgjurist
Потребител

Мнениеот bgjurist » 30 Юни 2003, 23:08

Въз основа на гореизложеното, съдът
РЕШИ:
1. Осъжда Бгюрист да лежи доживот без замяна на Карибите при първоначален режим - заобиколен от жени
2. Осъжда Бегемот да лежи доживот без замяна на Карибите при първоначален режим - заобиколен от жени
3. Осъжда Искра да лежи доживот без замяна на Карибите, както и да си купи и носи бански, както и да заплати сметките на групировката
4. Осъжда Кирил да лежи доживот без замяна на Карибите, при първоначален режим - заобиколен от жени
5. Продължава производството срещу неизвестния помагач от женски пол, доливал 3-кратно чашата на Бгюрист с високоалкохолен продукт - джин.
6. Осъжда ТТТ и Гери да посещават на свиждане Бгюрист, Бегемот, Искра и Кирил доживот без замяна.
Присъдата подлежи на обжалване пред по-горе.
bgjurist
Потребител

Мнениеот gery » 03 Юли 2003, 19:16

Ще Ви нося и портокалчета :))) и рязани банани... айде де... дайте да направим един Дивак :))) тея дни, че на 9 пак отлитам за слънчева Варна :)
gery
Потребител

А да...

Мнениеот gery » 03 Юли 2003, 19:19

... няма ли да жалите :)
... въззивка де... Дивашкия :))) Съд...
... аз и аз защо мрънкам за там не знам... я предложете Вие къде :)
... мъжа ми остана доволен :)) щял да има с кого да си пие джина...

Айде :))) чакам предложения!!!
gery
Потребител

Мнениеот ttt » 03 Юли 2003, 22:05

Страхотна присъда! Дай боже всекиму ! Какво обжалване бе,Гери ?Гери,къв е тоя Дивак? Пак ли нещо съм изпуснала ?
ttt
Младши потребител

E как какво обжалване...

Мнениеот gery » 04 Юли 2003, 10:27

...нарушено е основното ни право... това на защите :)))... не сме участвали в процеса :)))... та впредлагам да повторим... но не на плаж :) а на пъбче... Дивака ми се стори подходящо, но ако имате идея за нещо друго, аз съм за и... и бързо че съм тук до 9-ти!!! :( после пак ще вилнея из Варненските пъбове, мидички с копър едно друго...
gery
Потребител

Re: E как какво обжалване...

Мнениеот bgjurist » 04 Юли 2003, 15:24

Обжалването вероятно ще бъде на местопроизшествието, т.е., на Мери Лу. ТТТ, ако продължаваш да не идваш, в един бъдещ момент ще се чудиш защо си осъдена и ти при нас. Който (по-точно - която) не идва, да знае, че изпускао нещо голямо...
bgjurist
Потребител

Мнениеот ttt » 04 Юли 2003, 18:58

Бгюрист,по-спокойно де! Все пак сме в правен форум! Какви са тези заплахи?Шъ взема да се стресна!
ttt
Младши потребител

Мнениеот bgjurist » 05 Юли 2003, 10:33

Възразявам срещу тази клевета!!! Аз не заплашвам никого! Пък и в момента изтърпявам ефективно присъдата - вж. http://www.rodina.bg/kireto/dcp_0729.jpg, а също и http://www.rodina.bg/kireto/dcp_0739.jpg
bgjurist
Потребител

Re: А да...

Мнениеот bgjurist » 05 Юли 2003, 10:38

Значи, в съзнанието на мъжа ти също се формира пряк умисъл със специална цел. Но приготовлението към купон е (все още) ненаказуемо.
bgjurist
Потребител

Мнениеот ttt » 05 Юли 2003, 11:57

Бгюрист,слънчице,айде стига вече демонстрира пристрастията си към наказателното право и процес! Разбрахме че си добър! Пък и свежар! Айде - дай мнение по моите теми във форума -например за "С КАМЕРА В АВТОБУСА ?" Аз как те поддържам във форума!
ttt
Младши потребител

Мнениеот ttt » 05 Юли 2003, 12:07

Е,аре спри се малко де! С една-добре ,ама с тези дълги ръце и тези три дето си ги обхванал! Обаче нещо аз ли съм извън времето или ти ? Мислех,че датата днес е 05.07.2003 г.,а не 13.04.2003 г.
ttt
Младши потребител

Мнениеот bgjurist » 05 Юли 2003, 12:52

Веднага ще отстраня тоз досаден пропуск!
bgjurist
Потребител

Мнениеот bgjurist » 15 Юли 2003, 12:35

Къде изчезна от форума? Да не би да не можеш да плуваш, че не идваш да си излежаваш присъдата?
bgjurist
Потребител

Мнениеот ТТТ » 15 Юли 2003, 13:28

Уважаеми Bgjurist,смятам да преустановя участието си във форума.Започна да става прекалено несериозно,бих казала -на моменти пошло и това определено не ми допада.Анонимността позволява на доста хора да се изявяват грубовато.Ще запазя добри чувства от задочния контакт с Вас.Желая Ви професионални успехи и много щастие!
ТТТ

Мнениеот bgjurist » 15 Юли 2003, 17:25

ОК!
bgjurist
Потребител

Мнениеот alex_dinev » 17 Юли 2003, 10:26

Bravo Jelio
alex_dinev
Младши потребител