- Дата и час: 01 Дек 2024, 00:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Получаване на съдебно решение
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Получаване на съдебно решение
Здр.Моля за съвет тук.Ситуацията е такава закупих имот от съдия изпълнител,собсвеника на имота съди ЧСИ за неправомерно вземане.Съдът определя,че молбата на собственика се отхвърля.но може да обжалва пред апелативен съд в седем дневен срок.Цялата информация от интернет я намирам за моето дело и когато запитах ЧСИ за решението на съда те даже не знаеха какво е то.Казаха, че не са получили решението на съда , а то е от 21.04.2011г.има ли някакъв срок в който трябва да пратят документите от съда или просто нещо ме мотаят ЧСИ.
- mitko712
- Нов потребител
Re: Получаване на съдебно решение
сроковете за съда са ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ, а за страните са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ !!!
вие кога получихте решението ?
вие кога получихте решението ?
- usra_ovcova
- Потребител
Не съм го получил видях в веб страницата на съда ,че делото е минало.ЧСИ казва,че решението трябва да им го пратят по пощата на тях и ответната страна и ме интересуваше има ли срок в който трябва да го пратят от съда?
- mitko712
- Нов потребител
идете в съда и ще видите, че ако решението е обявено на 02.05.11г, то веднага /най-късно до 2-3 дни/ е изпратено на правоимащите да го получат, НО кой кога ще го получи е друг въпрос.
обикновено, който го сърби - той се чеша и така, ако ме разбирате накъде навеждам разсъждения ...
обикновено, който го сърби - той се чеша и така, ако ме разбирате накъде навеждам разсъждения ...
- usra_ovcova
- Потребител
Благодаря за инфото
- mitko712
- Нов потребител
Проверих в РС и от там споделиха, че на посочения адрес от ищеца не живее никой.И така като няма кой да го получи как се процедира ?Има ли време след което да влезе в сила?
- mitko712
- Нов потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|