начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

ДО ВСИЧКИ!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ДО ВСИЧКИ!

Мнениеот bgjurist » 28 Ное 2003, 16:20

Колеги, дайте да спретнем нещо за за Коледа и/или Нова година! Кофти е човек да пие сам (за 5-има| - на сутринта нищо не си спомнях. Пък и АНТРЕ, предложено от не знам коя колежка, е с малки размери. (Колежката би следвало да бъде подведена под отговорност като подбудителка към купон!!!). Айде, сега, наздраве и - до нови срещи на живо!!! >-I ;-)
bgjurist
Потребител

Re: ДО ВСИЧКИ!

Мнениеот X » 28 Ное 2003, 17:14

abe, kolega, ti niamash li si rabota:))
X

Мнениеот усмивка » 28 Ное 2003, 23:39

Ееее,ами да запазим един хангар на летището. На колегата явно му е тясно.Кой знае каква фурия е във вихъра на купона. Ще я видим тази работа:)))
усмивка

Мнениеот Imperator » 29 Ное 2003, 13:32

Как е Новият Български Университет? Приятно прекарване на празниците!!
Imperator
Потребител

Мнениеот LinaG » 29 Ное 2003, 16:02

Колега,предложелието за съвместни действия ми харесва,но идеиите не са силната ми страна.Тъй като съм от 'провинцията',интересно ми е какво е отношението ви към купон в Бургас .
LinaG

Мнениеот Mb}|{bT » 30 Ное 2003, 19:29

Що бе, Бургас става - морето без гадните жеги е къде, къде по-привлекателно...
Mb}|{bT

Мнениеот bgjurist » 01 Дек 2003, 10:52

В Бургас има опасност да се удави човек, след като препие... А относно това, дали си нямам работа - ТОВА ми е работата!!!
bgjurist
Потребител

Мнениеот Койчо от Конаре » 01 Дек 2003, 11:06

Бе, много духа на морето! ;-)
Койчо от Конаре

Мнениеот Измамен » 03 Дек 2003, 17:52

Койчо САН!
Духа толкова силно, та чак в Толбухин се чувствува осезателно как вятърът вее в главата на Хебигатсу Сан.
Измамен

Мнениеот adv. » 03 Дек 2003, 18:27

Ама какъв страшен купон може да се заформи на плажа......ще е весела нова година....!!!!
adv.

Мнениеот hebigatsu » 03 Дек 2003, 18:34

За Измамен (62.73.118.---),
Спри да опорочаваш всички теми. Ако имаш някакви претенции към моята персона, можеш да ми ги заявиш лично. Между другото - не знам в кой век живееш, но от доста време насам градът си върна старото име - Добрич. Колкото до това къде, какви ветрове веят - свежестта е за предпочитане пред аромата на застояло.
За всички останали,
Стига сте се туткали, ами дайте дата, място и час, пък да се преброим.
hebigatsu
Активен потребител

Мнениеот Гери » 03 Дек 2003, 18:55

Oххх... само който не е живял "по морето" не знае що е туй студ и има ли почва у нас, като ти духне онзи студеният морски ветрец забравяш, че във вените ти тече кръв, а не нещо със съдържание на кристали... Всъщност да живееш в София се оказа благодат, няма такъв пронизващ вятър :))) което е голямо предимство!
Гери

Мнениеот badu » 04 Дек 2003, 10:28

Нямам какво да добавя към мнението на Гери. През зимата край морето.....бас ловя че повечето ще забравите за какво сте отишли там като ви скове вятъра. А за влагата от която и най-дебелите дрехи не те спасяват никой не спомена. Приятно прекарване на всички ентусиасти!
badu

Мнениеот bgjurist » 05 Дек 2003, 13:06

Предлагам датата на срещата да е 18 декември, надвечер.
bgjurist
Потребител

Мнениеот denicata » 06 Дек 2003, 03:21

kolega,a ne stava li zadve4er?6te e po-vulnuva6to mai
denicata

Мнениеот bgjurist » 10 Дек 2003, 14:16

Възможно е! Остава да се определи и местоизвършването ;-) >-I
bgjurist
Потребител

Мнениеот КаГеПе » 10 Дек 2003, 17:09

Искам да карам ски, да изкарам снежна Коледа ! Искам, обаче, не на Пампорово, не на Боровец и на Банско не ща - там от Алберто Томба и компания няма да се разминем ... Очаквам предложения, България е голяма ! На Стара планина има ли добри писти край уютни хотели и хижи ?
КаГеПе

Мнениеот bgjurist » 10 Дек 2003, 17:46

Абе, има на Шипка, но хотеите всички са фалирали...
bgjurist
Потребител

Мнениеот *** » 10 Дек 2003, 18:08

Da, ima pista do hizha Kom nad Berkovica i na hizha Parshevica nad Vraca, do poslednata hizha ima i super hotelche, samo deto e do samata mandra...

Мнениеот КаГеПе » 10 Дек 2003, 18:20

Благодаря ви за предложенията ! А на Витоша как е? Ще съм в София за Коледа и ако условията са подходящи искам да се спусна, но където е по-малко населено.
КаГеПе

Следваща

Назад към Общи дискусии