- Дата и час: 22 Ное 2024, 01:52 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
конкурс за младши разследващ полицй-КОГА?
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
конкурс за младши разследващ полицй-КОГА?
Искам да попитам и дано има кой да ми отговори, кога се очаква да има конкурси за младши разследващи полицаи за гр. Велико Търново и Габрово.
- dpolice
- Нов потребител
Re: конкурс за младши разследващ полицй-КОГА?
Питай Ц.Ц.
нали уж , беше забранил външни конкурси, но отвреме - на време решава да пуска по някой друг.
Сега има в Шумен, но срока за подаване мина , гледай ежедневно в сайта на МВР, защото , когато обявят конкурса дават срок от 15 до 20 дни за подаване на документи , а те се изкрават най-малко за 3 дни.
нали уж , беше забранил външни конкурси, но отвреме - на време решава да пуска по някой друг.
Сега има в Шумен, но срока за подаване мина , гледай ежедневно в сайта на МВР, защото , когато обявят конкурса дават срок от 15 до 20 дни за подаване на документи , а те се изкрават най-малко за 3 дни.
-
street - Потребител
Света Параскево, още халгъзници идат, още родни мераклии да ни пазят.
За справка, България е първа по брой "пазичи" на глава от населението в ЕС:
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/03/20/policaite-ni-3-pyti-poveche-na-glava-ot-naselenieto-ot-rumyniia.88068
И с всичкия тоя полезен "матриал" ГЕРБ пак не успяха да издрапат от балотажа
За справка, България е първа по брой "пазичи" на глава от населението в ЕС:
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/03/20/policaite-ni-3-pyti-poveche-na-glava-ot-naselenieto-ot-rumyniia.88068
И с всичкия тоя полезен "матриал" ГЕРБ пак не успяха да издрапат от балотажа
-
teogeo - Активен потребител
Ти май не гледа "градски ченгета" нали...
ей там реално пишат колко са на глава от населението!
Ако смяташ ,че чистачката ,деловодителката ( много са повярвай ми), разните му началничета( с лопата да ги ринеш), другите му службички и службици, експерти и тн. дето ги слагат в бройката служители на МВР , те пазят много се лъжеш!
Служителите с униформа на улицата , са доста по малко!
айде стига гризахте това мвр , че ставате банални!
има един лаф който не храни своята армия - храни чужда! - това важи и за полицията, защото по време на война , тя минава към армията - ако изобщо си бил там!
И какво си ми изкарал тая статия от преди 1 година! Знаеш ли изобщо колко напускат на месец? и на тяхно място няма други!
И въобще не ми е ясно защо изобщо трябва да се сравняваме с някой, на мен не ми пука ако ще и да сме N-то място , все се сравняваме по някой като маймуните - "ай сиктир ма Ленче"
България си е България - условията във всяка държдава са различни и населението също , също и престъпността. Хората в другите държави са преценили че това е достатъчна бройка за там , тук също има таква преценка и не мога да разбера , това - е все гледаме в канчето на другия е няма такъв манталитет никъде по света !
Ако си мислиш че е много лесно там - заповядай ! Но няма да изкараш и 1 месец!
Ако смяташ ,че чистачката ,деловодителката ( много са повярвай ми), разните му началничета( с лопата да ги ринеш), другите му службички и службици, експерти и тн. дето ги слагат в бройката служители на МВР , те пазят много се лъжеш!
има един лаф който не храни своята армия - храни чужда! - това важи и за полицията, защото по време на война , тя минава към армията - ако изобщо си бил там!
И какво си ми изкарал тая статия от преди 1 година! Знаеш ли изобщо колко напускат на месец? и на тяхно място няма други!
И въобще не ми е ясно защо изобщо трябва да се сравняваме с някой, на мен не ми пука ако ще и да сме N-то място , все се сравняваме по някой като маймуните - "ай сиктир ма Ленче"
България си е България - условията във всяка държдава са различни и населението също , също и престъпността. Хората в другите държави са преценили че това е достатъчна бройка за там , тук също има таква преценка и не мога да разбера , това - е все гледаме в канчето на другия е няма такъв манталитет никъде по света !
-
street - Потребител
Благодаря за отговора street . "За справка" за мен е без значение в случая броя на полицаите в България, тъй като не утвърждавам бройките аз. Целта на форума е взаимопомощ, а не безразборно и безрезултатно бърборене, пак "за справка".
- dpolice
- Нов потребител
street написа:Ти май не гледа "градски ченгета" нали...
1. Бил съм 1 (една) година в казарма. И то каква...
2. Тия пенсионерски лафове за храненето на чуждата армия ги разправяй долу пред входа на пенсионерите. Гаранция, че ще захапят. Не ми се мисли тия тлъсти тумбаци как ще тръгнат да защитават държавата при война. Ще се изкрият из мазите и шахтите като плъхове и ще оставят разни будали да мрат (справка - "Враг пред портите").
3. Никой не напуска системата на МВР, освен в София. Тук, из страната, да си полицай или "пазич в затвора" е такава сладка работа, че хората мило и драго дават, за да се вредят. И ти това много добре го знаеш, ама се правиш на "дръж ми шапката".
4. Аз бих отишъл да работя в МВР (колко ще издържа - не ме мисли), ама не ставааа... С връзки става и то пак зор, и не само с връзки, а с една солидна сума (ти я знаеш, баце).
5. Като е толкова тежка, неблагодарна и гадна работа, що всички тичат у МВР-то? Я виж колко свободни места има по болниците за лекари и мед. сестри и никой не тича (то пък как ли си и струва да учиш като луд 7 години за заплата от 600лв), а хайде сега като си ербап да идем с теб в някое РПУ и да ме вредиш за полицай, ей така за спорта?
6. Недей будалка тълпата. Това е.
-
street написа:Ако си мислиш че е много лесно там - заповядай ! Но няма да изкараш и 1 месец!
Да разбирам ли, че ме каниш? Кажи в кое РПУ да дойда и да си пусна молбата?
КАЗВАЙ!
-
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|