начало

Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна

Осъдих МВР, но как да си взема парите?

Осъдих МВР, но как да си взема парите?

Мнениеот afro_u » 27 Мар 2012, 07:05

Знам, че въпросът ми е малко смешен, но срам-не срам, ще питам.
Тази година завършвам право. До сега не съм практикувал. Всичко, което знам е само на теория.
Случи се така, че ми вдигнаха колата, без да имат право на това. Предполагам тези с паяка не са видели стикера :roll: . Както и да е. Когато отидох да си я взема, въпреки всичко ме накараха да си платя репатрацията. Предполагам всеки, който се е сблъсквал с това знае колко са любезни тези служители - казаха ми, че ако имам притенции към тях, да ги съдя и тогава ще ми върнат парите.
Ами осъдих ги, но все още не знам как да си взема парите. Имам решение на адм. съд, влязло в сила, с което е осъдено МВР да ми заплати направените за делото разноски (10 лв.) и имуществените вреди (50 лв.).
Но сега не знам какво да правя. Моля за малко насоки. Знам, че както въпросите, така и конкретните суми са смешни, но молбата ми за помощ е и за да мога да си изясня за мен самия как се процедира.
Благодаря предварително!
afro_u
Младши потребител

Re: Осъдих МВР, но как да си взема парите?

Мнениеот chadel » 27 Мар 2012, 09:22

чл. 519 ГПК
chadel
Потребител

Re: Осъдих МВР, но как да си взема парите?

Мнениеот afro_u » 27 Мар 2012, 15:02

Сърдечни благодарности за отговора!
:D
afro_u
Младши потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство