начало

Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна

Проблеми с Близу

Проблеми с Близу

Мнениеот daniela_00090 » 06 Фев 2013, 16:55

През 2010 година живях на квартира в гр.Варна,сключих договор с Близу ,за да ползвам техни услуги-интернет и кабелна.След като напуснах квартирата,не прекратих договора и след 1 година ми се наложи да платя сумата от 425лв,която те изискаха от мен.Имам издаден документ,че съм внесла тези пари и документ (с печата на Близу) за прекратен договор. Година по-късно получавам обаждане от ЕС МАТРИКС - агенция за събиране на вземания ,според която дължа сумата от 470лв. Разбира се първото ,което направих беше да подам жалба в КЗП,след което говорих с оператор на Близу ,те приеха възражението ми като жалба и дори успях да получа входящ номер.
Не съм уведомена по абсолютно никакъв начин за прехвърляне на задължението ми към въпросната агенция ,но имам спомен ,че това фигурира като клауза в договора им. Как трябва да процедирам от тук нататък ? На първо място не е ли изтекла давността на задължението според чл.110-111 на ЗЗД и не е ли това чисто изнудване както от морална така и от юридическа гледна точка ??
daniela_00090
Нов потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство