начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

rabota

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

rabota

Мнениеот SV-BOY » 11 Юли 2004, 10:46

zdr. bix iskal da si namerq nadomna rabota ili rabota v internet.za pove4e informaciq na e-maila mi.
SV-BOY

Re: rabota

Мнениеот bgjurist » 12 Юли 2004, 08:35

Объркал си сайтовете. Този тук е юридически, а не - на трудова борса. Опитай на jobs-tiger
bgjurist
Потребител

Мнениеот julian » 23 Юли 2004, 21:13

zdr.bix iskal da si nameria nadomna rabota
julian

Мнениеот 444 » 29 Юли 2004, 12:50

abe, dushi4ki, be, zashto tuka rabota tarsite...
444

Tursq rabota vuv France

Мнениеот Tzvetomir Tz.Bedrinov » 10 Авг 2004, 11:08

Zdraveite!Az sum na 23god.Nqmam si i ponqtie ot frenski,no burzo se u4a.Bih jelal da rabotq v tazi darjava i ako nqkoi ima nujda ot :
"mom4e za vsi4ko"6te se radvam da mi se obadi na Gsm-0889/602150 ili na mail@ poso4en po gore.

P.s
Pritejavam zaviden intelekt i su6to takava vun6nost,ili pone otzvuka za men e takuv:)
Tzvetomir Tz.Bedrinov

Мнениеот ???? » 10 Авг 2004, 11:20

Абе младежи, кво става?????
Фоума ли объркахте, кво ли?
????

Мнениеот iliqn » 20 Авг 2004, 04:44

Zdraveite,Kakva rabota predlagate?Oba4e trqbva da ne e mnogo tejka.Az sam na 16 godini.Ako sklonite da mi q dadete pishete mi.
iliqn
Нов потребител

Мнениеот s_ogled_na_gornoto » 20 Авг 2004, 10:24

аз пък работа НЕ ТЪРСЯ , само много ми се иска да си лежа и да НЕ работя а пък да ми се плаща , така че ако някой НЕ предлага работа нека ми пише и аз веднага НЯМА да му отговоря и НЯМА да му свърша каквато и да било работа.
просто НЕ искам да ви казвам, че от НИЩО НЕ отбирам и въобщем НЯМАМ опит.

БЕЗ уважение
s_ogled_na_gornoto
s_ogled_na_gornoto
Младши потребител

Назад към Трудово право