начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

Отговаря ли държавата, ако не обезпечи доказателства?

Re: Отговаря ли държавата, ако не обезпечи доказателства?

Мнениеот angelina_belcheva » 12 Авг 2013, 14:15

Да, няма, трябва да има присъда, решение на граждански съд или постановление на прокурора....нито едно от трите няма засега. В двумесечен срок са извършени всички сделки 3 на брой. Описала съм го в изложението.
angelina_belcheva
Младши потребител

Мнениеот ch3oh » 12 Авг 2013, 14:26

Проблемът Ви са последващите продажби.
Дори и да има някакви варианти срещу продажбата с пълномощното, то за следващите не виждам нещо, което да ги опорочава и при това, че са изминали десетина години.
ch3oh
Активен потребител

Мнениеот angelina_belcheva » 12 Авг 2013, 14:34

В случая е различно: престъпление има, но има според прокуратурата "неизвестен" извършител...има разлика според мен, но наистина сте прав. Очаквам да се потвърди тоя факт или от наказат или от гражданския съд. Вече има 2 определения на съда срещу прокурорски решения, които категорично заявяват, че има престъпление.
Продажбите са в интервала март-юни 2001. Делата са заяведени 2010. Какво според Вас мога да направя? Все пак сме се доверили на прокуратурата, която трябва да ни съхранява правата нали...?
angelina_belcheva
Младши потребител

Мнениеот ch3oh » 12 Авг 2013, 14:44

Все пак сме се доверили на прокуратурата, която трябва да ни съхранява правата нали...? - не се сещам как да го кажа по-меко...
ch3oh
Активен потребител

Мнениеот angelina_belcheva » 12 Авг 2013, 14:48

Когато това е станало съм била на десетиина години, както написах в изложението съм спестила повече от 99% от изпитанията, през които съм минала. Единственото, което е правено до 2009 е от държавата. Мога да Ви запозная с материалите, когато Ви е удобно и да си кажете мнението.
angelina_belcheva
Младши потребител

Мнениеот ch3oh » 12 Авг 2013, 14:58

Можете да ми ги изпратите на лични.
Въпреки това периода между 2001г. и 2009г. е огромен и всечи ще ви каже, че е трябвало да впишете исковата си молба незабавно.
ch3oh
Активен потребител

Мнениеот angelina_belcheva » 12 Авг 2013, 15:10

Аз Ви обясних, че съм била дете, а майка ми не е имала възможност да плати на адвокат. Чакала е прокуратурата да свърши нещо. Нямам много сканирани, повечето са фотокопия. Имам експертизи, текстове на искови молби и бележки на колегата ви, който е работил по делото(те са Word.doc). Има всички данни по тях, затова исках да Ви ги дам на папка. Ako е нужно ще ги сканирам, само кажете кое Ви е необходимо. Всъщност аз съм обяснила случая в изложението и Вие се ориентирахте, но както предложите. Благодаря ви за вниманието! :idea:
angelina_belcheva
Младши потребител

Мнениеот ch3oh » 12 Авг 2013, 15:25

Моля.
Ако под "давенето на папка" имате предвид лична среща, то трябва да ви разочаровам. /разстоянието е голямо/.
Можете да сканирате документите и да ми ги изпратите на лични.
ch3oh
Активен потребител

Мнениеот angelina_belcheva » 12 Авг 2013, 15:34

Помислих, че кантората Ви е в София. Ще опитам да пратя това, с което разполагам. Още веднъж Ви благодаря за отделеното време и съдействие!
angelina_belcheva
Младши потребител

Мнениеот ch3oh » 15 Авг 2013, 20:43

Ако искате да получавате лични съобщения, променете настройките на форума.
ch3oh
Активен потребител

Мнениеот angelina_belcheva » 16 Авг 2013, 13:03

Ужасно е да те изхвърлят изведнъж от дома ти и то някакъв измамник, който изобщо не се интересува какви нещастия причинява. Никой не би повярвал на ужасите които сме преживели, докато не види документите. Анализирам възможността да осъдя държавата по закона за отговорността на държавата и общините. Грешките на държавните органи в случая са безкрайно много и сякаш напук продължават. Това може би не е само безхаберие, а организирана система, която е работела години срещу разкриването на това престъплеие и замитане на следите около него, Съжалявам, ако съм допуснала грешки при регистрацията. Мисля, че сега вече всичко е наред.
angelina_belcheva
Младши потребител

Мнениеот angelina_belcheva » 17 Авг 2013, 23:54

Тази статия е много показателна - измамата с моя апартамент е досущ описана в първия от 4-те представени класически случая, но моят е класика в класиката... http://www.blitz.bg/news/article/132668
angelina_belcheva
Младши потребител

Предишна

Назад към Изпълнително и обезпечително производство