- Дата и час: 27 Ное 2024, 16:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Отговаря ли държавата, ако не обезпечи доказателства?
|
|
32 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Отговаря ли държавата, ако не обезпечи доказателства?
Да, няма, трябва да има присъда, решение на граждански съд или постановление на прокурора....нито едно от трите няма засега. В двумесечен срок са извършени всички сделки 3 на брой. Описала съм го в изложението.
- angelina_belcheva
- Младши потребител
Проблемът Ви са последващите продажби.
Дори и да има някакви варианти срещу продажбата с пълномощното, то за следващите не виждам нещо, което да ги опорочава и при това, че са изминали десетина години.
Дори и да има някакви варианти срещу продажбата с пълномощното, то за следващите не виждам нещо, което да ги опорочава и при това, че са изминали десетина години.
- ch3oh
- Активен потребител
В случая е различно: престъпление има, но има според прокуратурата "неизвестен" извършител...има разлика според мен, но наистина сте прав. Очаквам да се потвърди тоя факт или от наказат или от гражданския съд. Вече има 2 определения на съда срещу прокурорски решения, които категорично заявяват, че има престъпление.
Продажбите са в интервала март-юни 2001. Делата са заяведени 2010. Какво според Вас мога да направя? Все пак сме се доверили на прокуратурата, която трябва да ни съхранява правата нали...?
Продажбите са в интервала март-юни 2001. Делата са заяведени 2010. Какво според Вас мога да направя? Все пак сме се доверили на прокуратурата, която трябва да ни съхранява правата нали...?
- angelina_belcheva
- Младши потребител
Все пак сме се доверили на прокуратурата, която трябва да ни съхранява правата нали...? - не се сещам как да го кажа по-меко...
- ch3oh
- Активен потребител
Когато това е станало съм била на десетиина години, както написах в изложението съм спестила повече от 99% от изпитанията, през които съм минала. Единственото, което е правено до 2009 е от държавата. Мога да Ви запозная с материалите, когато Ви е удобно и да си кажете мнението.
- angelina_belcheva
- Младши потребител
Можете да ми ги изпратите на лични.
Въпреки това периода между 2001г. и 2009г. е огромен и всечи ще ви каже, че е трябвало да впишете исковата си молба незабавно.
Въпреки това периода между 2001г. и 2009г. е огромен и всечи ще ви каже, че е трябвало да впишете исковата си молба незабавно.
- ch3oh
- Активен потребител
Аз Ви обясних, че съм била дете, а майка ми не е имала възможност да плати на адвокат. Чакала е прокуратурата да свърши нещо. Нямам много сканирани, повечето са фотокопия. Имам експертизи, текстове на искови молби и бележки на колегата ви, който е работил по делото(те са Word.doc). Има всички данни по тях, затова исках да Ви ги дам на папка. Ako е нужно ще ги сканирам, само кажете кое Ви е необходимо. Всъщност аз съм обяснила случая в изложението и Вие се ориентирахте, но както предложите. Благодаря ви за вниманието!
- angelina_belcheva
- Младши потребител
Моля.
Ако под "давенето на папка" имате предвид лична среща, то трябва да ви разочаровам. /разстоянието е голямо/.
Можете да сканирате документите и да ми ги изпратите на лични.
Ако под "давенето на папка" имате предвид лична среща, то трябва да ви разочаровам. /разстоянието е голямо/.
Можете да сканирате документите и да ми ги изпратите на лични.
- ch3oh
- Активен потребител
Помислих, че кантората Ви е в София. Ще опитам да пратя това, с което разполагам. Още веднъж Ви благодаря за отделеното време и съдействие!
- angelina_belcheva
- Младши потребител
Ако искате да получавате лични съобщения, променете настройките на форума.
- ch3oh
- Активен потребител
Ужасно е да те изхвърлят изведнъж от дома ти и то някакъв измамник, който изобщо не се интересува какви нещастия причинява. Никой не би повярвал на ужасите които сме преживели, докато не види документите. Анализирам възможността да осъдя държавата по закона за отговорността на държавата и общините. Грешките на държавните органи в случая са безкрайно много и сякаш напук продължават. Това може би не е само безхаберие, а организирана система, която е работела години срещу разкриването на това престъплеие и замитане на следите около него, Съжалявам, ако съм допуснала грешки при регистрацията. Мисля, че сега вече всичко е наред.
- angelina_belcheva
- Младши потребител
Тази статия е много показателна - измамата с моя апартамент е досущ описана в първия от 4-те представени класически случая, но моят е класика в класиката... http://www.blitz.bg/news/article/132668
- angelina_belcheva
- Младши потребител
32 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|