начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

Нарушения при упражняване на родителските права след развода

Re: Нарушения при упражняване на родителските права след раз

Мнениеот doc03 » 27 Ное 2013, 22:43

,
Последна промяна doc03 на 28 Ное 2013, 00:55, променена общо 1 път
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот bird_of_paradise » 27 Ное 2013, 23:50

Докторе, стига сме морализаторствали, че вече натежа..

alexboch написа:Директно снимах всички нушни документи кадето е видно че няма дата в рейението на суда но в поканата и изпулнителня лист има.

Нещо не е както трябва ( не ми се обяснява, че издръжката е последица от прекратен брак и прочее, ерго при липса на конкретика в споразумението следва началната дата да е тази след влизане в сила на Р) и ако ти се занимава- търси адвокат, за да оправите чрез съда проблема с тези 300лв.
Ще излезе по-скъпо от това да платиш, но пълно щастие няма.
Нещо хубаво за финал?- като ти чета решението, ти си на далавера, защото ( не знам по какви причини) съдът е пропуснал да те осъди за едни 72лв. ДТ.. :)
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Мнениеот alexboch » 28 Ное 2013, 00:27

bird_of_paradise написа:Нещо не е както трябва ( не ми се обяснява, че издръжката е последица от прекратен брак и прочее, ерго при липса на конкретика в споразумението следва началната дата да е тази след влизане в сила на Р)

Нали това обяснявам до сега, че е не както требва и вапроза беше: Щом изпулнителни лист и поканата задурша неточни дати/суми валиден ли е избощо?

bird_of_paradise написа:и ако ти се занимава- търси адвокат, за да оправите чрез съда проблема с тези 300лв.
Ще излезе по-скъпо от това да платиш, но пълно щастие няма.

Каква е логика аз да плата адвоката щом не моита грешка? Не ли е грешка на судебня изпулнител или/и сидята?? Не ли логично те, след когато им казвам например, да оправат грешката?
Или ако не искат по този начин ако пузна шалба тчрез адвокат в последствие да поемат разноските?
Дайе тчаз по скоро ми е принципен вапроз че мисла че е недопостимо да се извадат изпулнителни листове без изобщо да се поглешда рейението а по диктовка например, сащото освен бивйата никои не снае че Септембри се разделихме а това на дали е западение?!

bird_of_paradise написа:Нещо хубаво за финал?- като ти чета решението, ти си на далавера, защото ( не знам по какви причини) съдът е пропуснал да те осъди за едни 72лв. ДТ.. :)

:shock:
alexboch
Младши потребител

Предишна

Назад към Изпълнително и обезпечително производство