начало

Без номинации за шеф на ВАС в първото заседание на ВСС след старта на процедурата Без номинации за шеф на ВАС в първото заседание на ВСС след старта на процедурата

покупкопродажба на недвижим имот

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


покупкопродажба на недвижим имот

Мнениеот pаm » 15 Яну 2005, 22:57

кои закон определя покупкопродажбата на неджижин имот?може ли да се използва скица от софийски кадастар?има ли кой да ми помогне?от 8 месеца не мога да полу4а скица ,какво да правя?надеждата ми е във вас!
pаm
 

Re: покупкопродажба на недвижим имот

Мнениеот донна2 » 15 Яну 2005, 23:32

ЗС,ЗЗД ,ЗМДТ , ЗПСЗЗ можете да се използва скица издадена от агенцията по кадастъра , подава се молба и се плаща такса мисля ,че беше 7 лв за обикновенна поръчка до 7 дни ,инъче е 30 лв за експресна поръчка , аз не зная какво ще продавате или купувате,но ако продавате земеделска земя скицата е от ОС-Земеделие и гори /каква е тарифата там не мога да кажа всяка община си ги определя /.
Защо не можете от 8 месеца да се сдибиете със скица да не би да ви отказват с мотива ,че все още не е готов кадастъра . В такъв случай би следвало да обжалвате отказа , но има срокове минали са 8 месеца ,така ,че подайте наново молба и обжалвайте в срок .
донна2
 

Re: покупкопродажба на недвижим имот

Мнениеот pаm » 17 Яну 2005, 11:17

донна2 , моля ви сваржете се с мен , ако имате желание да ми помогнете. e-mail-а ми е pumi21@abv.bg
pаm
 


Назад към Покупко-продажба


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 43 госта


cron