- Дата и час: 23 Ное 2024, 23:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как се сдобих с дъщеря на 60 години!
|
|
85 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Как се сдобих с дъщеря на 60 години!
Адвокат съм, спокойно...преминал през изпит...А ВИЕ?
Пестеливкото ще плаща!!!
Това е положението.
Успех срамежливи юристи, дето не можете да вземете изпита за адвокати!
Пестеливкото ще плаща!!!
Това е положението.
- crossbike
- Потребител
bird_of_paradise написа:Хубав ден на всички знаещи и претендиращи- животът би бил по-спокоен, ако си пестите нервите и тук.
И на теб
Не е възможно на 60 години автора на темата да няма познат юрист - да беше сподеделил с близки, с приятели, с децата си - все щяше да се намери юрист, който про боно да те насочи към правилните и подходящи за случая ред на действия, не така хаотично
О изложеното оставам с впечатлението, че е направено възражение пред съдебния изпълнител, че НП не ти е надлежно връчено и за теб не са започнали да текат съответните слокове. СИ е следвало да ти даде указания това възражение да се оформи писмено, да се депозира при него и той от своя страна да спре производството и даде срок или да изпрати делото по подсъдност за решаване преюдициалния въпрос от съда и т.н.
Но както каза и паунка все още съществува възможност за ефективни действия, но без квалифицина правна помощ сам ще ти е трудно. Случая е такъв, че по думите един форумен колега тук е необходим висш пилотаж.
http://inscribe.free.bg/cgi-php/phpbb3/index.php
-
karanedeff - Активен потребител
crossbike написа:Адвокат съм, спокойно...преминал през изпит...А ВИЕ?
Пестеливкото ще плаща!!!
Това е положението.
За твое сведение , сме го взели много отдавна, още преди ти да започнеш да следваш право , най- вероятно .
Чудя се обаче , с какво това , че си издържал един изпит , ти дава предимство пред останалите колеги ?
Quis custodiet ipsos custodes?
- miniscule
- Потребител
karanedeff написа:
О изложеното оставам с впечатлението, че е направено възражение пред съдебния изпълнител, че НП не ти е надлежно връчено и за теб не са започнали да текат съответните слокове. СИ е следвало да ти даде указания това възражение да се оформи писмено, да се депозира при него и той от своя страна да спре производството и даде срок или да изпрати делото по подсъдност за решаване преюдициалния въпрос от съда и т.н.
Каранедев , не се заяждам , но просто от любопитство , на какво основание съдебния изпълнител трябва да спре изпълнението ?
- miniscule
- Потребител
miniscule написа:на какво основание съдебния изпълнител трябва да спре изпълнението ?
няма да ти кажа
http://inscribe.free.bg/cgi-php/phpbb3/index.php
-
karanedeff - Активен потребител
karanedeff написа:miniscule написа:на какво основание съдебния изпълнител трябва да спре изпълнението ?
няма да ти кажа
Разбира се , че не можеш да кажеш .
АРГУМЕНТИРАЙ СЕ - на какво основание съдебния изпълнител трябва да спре изпълнението ?
Последна промяна miniscule на 27 Мар 2014, 14:54, променена общо 1 път
- miniscule
- Потребител
danko54 съгласна съм с теб и направо ми дожаля , за да питаш тук за проблема си, значи имаш нужда, ако някой не желае да те посъветва, по-добре да не те напада. лично аз бих отишла в прокуратурата и подала жалба, това обявление е подписано от въпросната "дъщеря" и си има име, дано някой компетентен ти даде правилния съвет. Успех ти желая.
- emstoianova_
- Младши потребител
Благодаря на всички , даже и на Триколката - има време да се оправи!
Ако трябват някакви уточнения - питайте! Мога да кажа , че наистина се жалвах за неправилното връчване на НП - имах доброто намерение да си платя тези 30 лева - даже си ги бях заделил и чаках НП! Също предполагам ,че сте разбрали ,че нямам дъщеря - нито брачна , нито извънбрачна , снахите ми са Христина и Калина , дъщерята на приятелката ми е Елена и с това се изчерпват близките ми , които биха били препознати с дъщеря , но още веднъж подчертавам - по това време достъп до апартамента ми беше много ограничен - единия ми син живее в собствен апартамент , а другия по това време беше на квартира със семейството си - няма кой да е бил - освен някоя извънземна! Интересно , ако беше написано на разписката "извънземна дъщеря" дали отново общината щяха да твърдят , че съм правилно уведомен?
И аз не можах да разбера защо на втория път като ми приеха жалбата , съда не я разгледа по същество , а я препрати до общината като изрично бях написал , че жалбата ми в общината беше оставена без последствия!
Ако трябват някакви уточнения - питайте! Мога да кажа , че наистина се жалвах за неправилното връчване на НП - имах доброто намерение да си платя тези 30 лева - даже си ги бях заделил и чаках НП! Също предполагам ,че сте разбрали ,че нямам дъщеря - нито брачна , нито извънбрачна , снахите ми са Христина и Калина , дъщерята на приятелката ми е Елена и с това се изчерпват близките ми , които биха били препознати с дъщеря , но още веднъж подчертавам - по това време достъп до апартамента ми беше много ограничен - единия ми син живее в собствен апартамент , а другия по това време беше на квартира със семейството си - няма кой да е бил - освен някоя извънземна! Интересно , ако беше написано на разписката "извънземна дъщеря" дали отново общината щяха да твърдят , че съм правилно уведомен?
И аз не можах да разбера защо на втория път като ми приеха жалбата , съда не я разгледа по същество , а я препрати до общината като изрично бях написал , че жалбата ми в общината беше оставена без последствия!
- danko54
- Младши потребител
Последна промяна crossbike на 27 Мар 2014, 15:07, променена общо 2 пъти
- crossbike
- Потребител
crossbike написа:Триколката да ти каже, от нея да го знаеш: ШЕ плащаш! И то много!
Тва е! Другото са извънземни, фантастики и упражнения за сметка на другиго.
Ако беше платил малко, сега нямаше да има нужда да плащаш много.
Кое не ти е ясно?
Човече , защо се впрягаш толкова , какво те вълнува дали човека ще си плаща или не ?
Успокой се , дръж се като юрист и адвокат
- miniscule
- Потребител
Извинявайте колеги, прави сте!
- crossbike
- Потребител
miniscule Да и двете препратки са за един и същ случай , като някой от тях исках да ви спестя! Не са и съществени за това , за което ви пиша в момента! Вие сами ще го разберете!
- danko54
- Младши потребител
Триколке какво Опааааа? Нещо различно да съм писал? Това са подробности по случая , които съм счел , че са ненужни! Какво лошо има - нещо да съм излъгал , да съм изопачил факти? Писал съм , че съм се жалвал до общината!
- danko54
- Младши потребител
Спестявайки подробности , вредите на себе си , защото правото е именно в подробностите , ако отидете на лекар и спестите нещо , после той ще ви постави грешна диагноза и вие ще получите лекарство , от което няма да имате полза .Кой е виновен тогава - лекаря или пациента , който е спестил " подробност " ?
Не мога , също така , да разбера как решихте , че тези подробности не са съществени , в крайна сметка Вие сам твърдите , че нямате юридическо образование , а правите преценки кое е правнорелевантно и кое не е .
Не мога , също така , да разбера как решихте , че тези подробности не са съществени , в крайна сметка Вие сам твърдите , че нямате юридическо образование , а правите преценки кое е правнорелевантно и кое не е .
- miniscule
- Потребител
danko54 написа:Триколке какво Опааааа? Нещо различно да съм писал? Това са подробности по случая , които съм счел , че са ненужни! Какво лошо има - нещо да съм излъгал , да съм изопачил факти? Писал съм , че съм се жалвал до общината!
Това което писах преди - да спрем със заяжданията , се отнася и до Вас
- miniscule
- Потребител
miniscule написа:
В крайна сметка аз изглежда съм бил баннат , а доколкото виждам , не съм сторил нищо , с което да го заслужа
- miniscule
- Потребител
....,защото когато се постави определена тема в сайт за онлайн дискусия, или в т.нар.форум, участващите в него отговарят на въпросите и разсъждават, дискутират ПО СЪЩЕСТВО. Когато един или няколко от участниците(в случая и Вие) започнат да управляват, насочват и се опитват да регулират разговора/дискусията, се получава така че изземват компетенциите на модератора и тогава стават безмилостно баннати от същия.
- shany83
- Потребител
miniscule В този случай става въпрос за уведомлението за НП и каквото го касае мисля , че съм го написал! Също съм написал ако някой го интересуват подробности да ме пита и ще ги дам! Ако започна да обяснявам какво се е случило по целия случай няма да ми стигне и цял ден - както сте разбрали то не са едно и две обстоятелства - всичко се започна от тенденционното репатриране на колата ми от техния служител с цел отмъщение , но никъде не съм оспорвал нарушението си!
За спора с вашия колега съжелявам , но когато се обърнеш към някой за помощ и той започне да те изнудва за пари и започне да те упреква не е човешко, не е достойно! Отново съжелявам!
За спора с вашия колега съжелявам , но когато се обърнеш към някой за помощ и той започне да те изнудва за пари и започне да те упреква не е човешко, не е достойно! Отново съжелявам!
- danko54
- Младши потребител
Олеле , сега пък ви изнудвали за пари , говорете си с Шани83 ПО СЪЩЕСТВО .явно че съм неприятен на пишещите тук, които ме възприемат като манипулатор и псевдомодератор
- miniscule
- Потребител
85 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|