miniscule Не съм написал , че вие ме изнудвате - прочетете внимателно написаното от crossbike и ще видите , че той само това повтаря съпътствано с разни определения , които не са съвместими с юрист! Най-малкото не е етично! Предполагам , че никой не би подминал с лека ръка такива нападки и разбира се трябваше да се защитя!
Извинявам се за което!
- Дата и час: 23 Ное 2024, 23:06 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как се сдобих с дъщеря на 60 години!
|
|
85 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Как се сдобих с дъщеря на 60 години!
danko54 написа:но когато се обърнеш към някой за помощ и той започне да те изнудва за пари и започне да те упреква не е човешко, не е достойно! Отново съжелявам!
Пишеш една жалба до прокуратурата в горния стил. Ама няма да спестяваш никакви подробности, казваш си всичко - отмъщения, престъпления и т.н., с имена, дати, егн-та, та да няма двусмислие.
Ето ти един безплатен юридически съвет.
- crossbike
- Потребител
Вече направих предупреждения на двама участници в тази тема!
Правя предупруждения към всичщи - спазвайте правилата на форума или ще бъда принуден да заключа темата и да пратя нарушителите в изолатора за известно време
Правя предупруждения към всичщи - спазвайте правилата на форума или ще бъда принуден да заключа темата и да пратя нарушителите в изолатора за известно време
moderator
-
consultant - Младши потребител
Даже ако искаш напиши си една молбичка и ми я пусни на пощата, аз ще ти е пооправя.
- crossbike
- Потребител
Кросбайк , стига вече , и двамата с Данко54 го прекалявате .
Модератор , не знам дали пиша ПО СЪЩЕСТВО , но заключи темата най- сетне.
Модератор , не знам дали пиша ПО СЪЩЕСТВО , но заключи темата най- сетне.
Quis custodiet ipsos custodes?
- miniscule
- Потребител
85 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|