начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Проблем с лош кредит, изплащан от гаранти

Re: Проблем с лош кредит, изплащан от гаранти

Мнениеот Melly » 28 Мар 2014, 14:02

crossbike написа:
borovinka написа:
Melly написа:Като ви чета в тази тема (с изключение на bird_of_paradise и doc03) работите отиват на зле..., ама много на зле...

Мели, подкрепям те. Напълно се отчаях да чета от след постовете на Bird и Doc...

Кво речи?

хората с магнаурското образование е по-добре да си мълчат!

и трябва ли да се доверяваме на личната преценка и вътрешна убеденост на инкасатор, райска птица и ДОКумент(ДОКтор)???
Стига глупости!
Прочетете ГПК и ще осъзнаете какво е заповед за незабавно изпълнение+ИЛ, когато вземането ...чл417, т.1-8, жалбата спира ли изпълнението, кога МОЖЕ да спре и т.н.
Кой луд кредитор ще се занимава с глупости и ще рискува да загуби вземането си?
Ще се моли на поръчителите, вместо да да се снабди с ИЛ?!?!?!?!
А в това време поръчителите ще пилеят имуществото си, а кредиторът ще се занимава с Actio Paulina...

Вие сте абсолютно неподготвени!!!

Малейййй, п`айсе, бЕгай, бЕгай. Веднага да му бъде освободена "пистата", та никой да не му се пречка. :lol: :lol: :lol:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот crossbike » 28 Мар 2014, 14:31

Melly написа:Малейййй, п`айсе, бЕгай, бЕгай. Веднага да му бъде освободена "пистата", та никой да не му се пречка. :lol: :lol: :lol:

малей-балей, пайсе-майсе, бегай-мегай -> толкова им е силата на тия от благевградския, варненския, бурския, великотърновския и т.н. колежи, вкл. твоята.
чел съм доста твои умотворения и съм се смял през сълзи...в началото мисех, че се шегуваш, но после разбрах, че си го мислиш.

Някаква мъдрост:
"Проблемът не е, че си неук, а че подвеждаш други неуки и те се давят благодарение на твето невежество!!!"

Успех!

хахахахаха
crossbike
Потребител

Мнениеот doc03 » 28 Мар 2014, 14:58

Е, ...
Темата беше занимателна, докато не се появи (again :( ) простащината, повърхностното мислене и полирания изказ (... все неща, обожавани от някои юзъри)

Та, crossbike, аз знам една друга .... не мъдрост, а констатация, точно от този форум:

Няма нищо по-изморително и отегчително от това, когато някой държи да покаже на другите колко е умен. Особено когато не е.
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот crossbike » 28 Мар 2014, 15:30

Модератора, за тия другите с грубият език офтопик и предупреждения няма ли?
Или сме избирателни?
:)
Гледам деже се използва софийски английски вече...и това ли не е в разрез с правилата?

Успех!
ДО МОДЕРАТОРА:
1.Не забравяй, че благодарение на няколкото като мен в този форум се пише нещо интересно...все още.
2.Престани със заплахите за изгонване, защото никого не съм нагрубил!!!
Винаги говоря обобщително за някакъв събирателен образ!
3.Айде да престанем с тия изгонвания вече...
crossbike
Потребител

Мнениеот miniscule » 28 Мар 2014, 15:53

Из правилата за ползване на форума

" Липсата на учтива форма на изказа, гневен, оскърбителен или заповеден тон в комуникацията с останалите участници, модератори и администратори, явната демонстрация на неуважение, опитите за предизвикване на спорове, основани на отношения между потребители извън ЛЕКС Форум, както и на обидни анализи и квалификации на морални, интелектуални или физически качества или професионална компетеност на други лица, са основание за заличаване на публикациите с гореописаното съдържание и отправяне на предупреждение, а при системност-за ограничаване (временно или постоянно) на достъпа до ЛЕКС Форум."
Quis custodiet ipsos custodes?
miniscule
Потребител

Мнениеот crossbike » 28 Мар 2014, 16:07

Олеле-малеле...
Не мога да повярвам...когато аргументите се изчерпят, започват да се сипят обвинения!!!
Аз разлика с Хитлер не виждам, а вие?
Осъзнайте се, поправете се, забършете призмата на собственият си мироглед!
Ако още не сте осъзнали националсоциализмът се е провалил, както и всяко общество, в което свободата насловото е била задувшавана!
crossbike
Потребител

Мнениеот neutralen » 28 Мар 2014, 16:11

Нищо подобно няма в изказа на crossbike. Просто той е малко по емоционален.
Спам по темата е написаното от Melly, Doc и borovinka, но за тях няма банери, нито предупреждения . Както и да е. Вие си знаете, но симпатиите/антипатиите споделяйте чрез ЛС 8)
neutralen
Активен потребител

Мнениеот miniscule » 28 Мар 2014, 16:18

Неутрален, съгласен съм с тебе .
miniscule
Потребител

Мнениеот doc03 » 28 Мар 2014, 16:34

crossbike написа:..........................
хората с магнаурското образование е по-добре да си мълчат!

и трябва ли да се доверяваме на личната преценка и вътрешна убеденост на инкасатор, райска птица и ДОКумент(ДОКтор)???
Стига глупости!

:roll:
crossbike написа:.......
А когато си пишман адвокат/юрист или събирач тия работи от де да ги знаеш?

Чудя се тия хора с какъв акъл раздават дипломи наляво-надясно?

Райската птица е пълна нула, бъдете внимателни!

:roll:

neutralen написа:Нищо подобно няма в изказа на crossbike. ...

:) Да, прав си, нищо подобно няма. Простащината и селтикс - манталитетът не са сред изброените категории в правилата на форума.

Така де .... я да взима и да се поучава от теб - дебел слой лак и политура, умело боравене с copy/paste и нещата се получават ...

neutralen написа:.... симпатиите/антипатиите споделяйте чрез ЛС 8)

Далеч не всички ползват форума с цел сближаване с този и онзи...

Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот crossbike » 28 Мар 2014, 17:06

Това горното не е истина...няма такава дума в българския език...
Пораснете!!!
Селтикс -> софийски английски...хахахаха
Сещингс?
хахахаха
И къде точно съм написал: doc03 е еди какво си?

Никъденкс!

Истината е, че с тия колежи им остава единствено да се заяждат и да обиждат щото знания нямат...обикновено озлобление.
Лошо е когато не си последна инстанция, а?
А още по-лошо е когато без юридическо образование, даваш юридически съвети на нуждаещи се!!!
Както го прави събирача, а може би доста други, които искат да се буфосинхронисти имитиращи Мадона или Боб Марли...

Алоооооооо МОДЕРАТОРА КЪДЕ СИ?
Предупреждваш ли ги тия с недвусмислено обективираните обиди към конкретни потребители в този форум?
crossbike
Потребител

Мнениеот miniscule » 28 Мар 2014, 17:31

Ето едно мнение на трети човек - tino76 , което ми попадна напълно случайно , но мисля , че е много подходящо за случая
[quote="tino76"]Имам едно предложение-във връзка със зараждащото се статукво във форума, създадено и поддържано от няколко потребителя, които взаимно се защитават, нахвърляйки се срещу всеки с различно от тяхното мнение, напълно необосновано и неаргументирано, като използват изключително неправни и просташки квалификации и с това си поведение водят до отлив на юзъри, недоволство сред новорегистрираните и до намаляване на ефективността и посещаемостта на форума.
.......................................................................................................................................

Очевидно повечето теми завършват с караници и обиди и арогантно отношение на по квалифицираните към по слабо квалифицираните или без каквато и да било юридическа квалификация и вечното препращане към адвокат, за което се пише в доста други форуми. /quote]
miniscule
Потребител

Мнениеот doc03 » 28 Мар 2014, 18:08

miniscule написа:Ето едно мнение на трети човек - tino76 , което ми попадна напълно случайно , но мисля , че е много подходящо за случая
tino76 написа:Имам едно предложение-във връзка със зараждащото се статукво във форума, създадено и поддържано от няколко потребителя, които взаимно се защитават, нахвърляйки се срещу всеки с различно от тяхното мнение, напълно необосновано и неаргументирано, като използват изключително неправни и просташки квалификации и с това си поведение водят до отлив на юзъри, недоволство сред новорегистрираните и до намаляване на ефективността и посещаемостта на форума.
.......................................................................................................................................

Очевидно повечето теми завършват с караници и обиди и арогантно отношение на по квалифицираните към по слабо квалифицираните или без каквато и да било юридическа квалификация и вечното препращане към адвокат, за което се пише в доста други форуми. /quote]

Именно !

Някои явно не могат простичко да посъветват човека, или още по-простичко да му кажат, че хич не вдяват какво пита. Обратното - ще изчакат някой нещо да напише, и се впускат да се цепят баш кат в полето сред добитъка, колко е проС и незнаещ отговарящия...
Други рипат - "ти къв си бе ? Кат не си адвокат що пишеш, а ? а ?" .... сякаш форумът е адвокатски, при това за селтикси, завършили САМО софийскиЙОТ - всички останали, получили образование извън София сякаш са плебеи ...
Трети пък, дето в реалния живот хич не вдяват от право и нЕмат кинти, освен че се комбинират с първите две психики, изживяват всеки даден на питащите отговор като загубена пачка, щото при всеки отговор усещат как все едно от тяхното лично задно отвърстие се измъкват едни потенциално неспечелени мангизи ....

Такива работи, г-н велИсопед ... А, и за да си знаеш - ... непознатата думичка не е софийски английски, а софийски академичен жаргон :) , но на хората с ограничена обща култура тя не е позната ...

Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот ykovachev » 29 Мар 2014, 11:28

miniscule написа:Ето едно мнение на трети човек - tino76 , което ми попадна напълно случайно , но мисля , че е много подходящо за случая...

Е то и заради хора като Тиру-лиру76 се отказах да пиша тука.... а знаете ли, пишех от 2002. През 2005 се регистрирах, щото инак не можех да пиша... сега пиша веднъж на два месеца, ама и това ще секне както е тръгнало.
Въпросният Тиру-лиру76, вясвяйки се спорадично в дадена тема, обикновено профучаваше точно като линейка с надуто "тиру-лиру", оплюваше всьо и вся там и си тръгваше... точно пък него да цитирате...
Нищо де, нали има кой да пише и да громи наляво-надясно. Прочее, кросбайка, щом е адвокат и е държал изпит, може и да е бил препитван на същия тоз изпит от един от тия, дето се били защитавали взаимно... както и да е...
Оставам на стендбай и не съм оптимист за форума... дали пък няма да остане накрая само форум за изпитите - я за магистрати, я за адвокати.... и за мерене на достойнства. Е, то и това с меренето е грешка на растежа, всички я преживяваме.
Хубави почивни дни!
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
ykovachev
Активен потребител

Предишна

Назад към Изпълнително и обезпечително производство