начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Търся адвокат в София относно съдействие за делба

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търся адвокат в София относно съдействие за делба

Мнениеот misho19147 » 15 Авг 2018, 21:43

Здравейте,нов съм във форума,извинявам се ако темата ми е пусната 1 000 000 пъти преди това,или ако това което пиша не е много разбираемо и не е с точната терминологоия.Та казусът е свързан с имот,който е собственост на баща ми.Моят баща е наследил имота по семейна линия от дядо ми и желае да прехвърли половината част от имота на мен,половината на друг роднина.Но когато отидохме при нотариус за евентуална консултация и изповядване на сделката,се оказа,че в нотариалния акт който имаме на къщата са цитирани документи като делби,други съдебни решения,които ги нямаме като документи,а като отидохме до архива за евентуален достъп ни го отказаха с мотив нотариалния акт не е достатъчен,трябва номер на дело,страни по делба,които нямаме и без документ за делба,която се е извършвила преди 40 години и която се цитира в нотариалния акт към момента ни се стопира процеса по делба.Също така в имота има няколко постройки,които е възможно да са незаконни и ни е необходима консултация и по този въпрос.Та идеята е да ми препоръчате точния адвокат/кантора в София,която да приеме документите,които имаме за къщата и да ни съдейства за извършване на делбата,набавяне на други документи и за съдействие относно постройките,които по план не фигирурат в одобрения от архитекта скица и устройствен план.
misho19147
Нов потребител

Re: Търся адвокат в София относно съдействие за делба

Мнениеот klim_law » 16 Авг 2018, 09:40

Здравейте, трябва Ви специалист по Вещно право и мисля, че в случая мога да Ви бъда от полза. Моля, позвънете ми на 0882 881 950. Чорбаджиев
klim_law
Нов потребител

Re: Търся адвокат в София относно съдействие за делба

Мнениеот ivan_lawyer » 16 Авг 2018, 14:19

Прекалено съм зает, но може да Ви консултирам все пак някак.
ivan_lawyer
Старши потребител

Назад към Съсобственост и делба