начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

ВАЛИДНА ЛИ Е ОФЕРТАТА ЗА "ДИВАКА"?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ВАЛИДНА ЛИ Е ОФЕРТАТА ЗА "ДИВАКА"?

Мнениеот remo » 21 Апр 2002, 00:29

Остават два дни до 23.04.2002г. Ще има ли среща в "Дивака", за да го включвам в програмата и кой ще поеме ангажимента за резервация? Между другото - нещо ми се губите във форума! Толкова дълъг ли е махмурлука от празника!:-))))
remo

RE: ВАЛИДНА ЛИ Е ОФЕРТАТА ЗА

Мнениеот znajko » 21 Апр 2002, 22:40

Аз участвам.
znajko

Мнениеот alfa » 22 Апр 2002, 09:32

абсолютно, в дивака,където бяхме не правят резервации, но ако поне един от нас отиде към 17:30, 18:00 да запази маса....
между другото нали за 18:30 беше срещата?
alfa
Младши потребител

Мнениеот hebigatsu » 22 Апр 2002, 12:40

Аз ще съм там и ще пазя маса от 18,00 ч. С който не се познаваме да пита при влизане сервитьорите за масата на Lex.bg и да идва да сяда. До утре!!!!!!!!
hebigatsu
Активен потребител

RE: RE: ВАЛИДНА ЛИ Е ОФЕРТАТА ЗА

Мнениеот znajko » 22 Апр 2002, 22:44

Хайде да се преброим!
znajko

RE: RE: RE: ВАЛИДНА ЛИ Е ОФЕРТАТА ЗА

Мнениеот alfa » 23 Апр 2002, 13:54

първа....:)))))))))
alfa
Младши потребител

RE: RE: RE: RE: ВАЛИДНА ЛИ Е ОФЕРТАТА ЗА

Мнениеот advocat 76 » 24 Апр 2002, 16:24

Съжалявам за отсъствието си, но както споменах на предната среща - бях в провинцията и докато се върна, то станало 23-ти... За alfa знам, че безпричинно и безпринципно е пропуснала сбирката; надявах се днес да видя нещо по форума по въпроса, но няма. Кажете, имаше ли среща и най-важното - за кога угопворихте следващата :-)
advocat 76

Мнениеот fenix » 24 Апр 2002, 17:32

Разбира се , че имаше среща, в която не може да не отбележим специалното участие на remo, който дойде специално за срещата чак от Певен..:)))) Следващата планирана среща е за 13.052002 г.
fenix

RE: RE: RE: RE: RE: ВАЛИДНА ЛИ Е ОФЕРТАТА ЗА

Мнениеот alfa » 24 Апр 2002, 18:33

Това са провокации и долни инсинуации, които ще бъдат преследвани и наказвани с цялата строгост на закона.- за обещетение виновният да почерпи потърпевшата на 13.05.2002г в ДИВАКА. ....и да се чувства обществено порицан. :))))))
alfa
Младши потребител

RE: RE: ВАЛИДНА ЛИ Е ОФЕРТАТА ЗА

Мнениеот remo » 24 Апр 2002, 18:43

Бря, бря, бря!!! Вие не спите ли бре?!? Докато прогледна и всички участници в срещата се отредили във форума! Даже и Панталей "пътника"! Склонен съм да простя на advokat76 / нали и аз се издъних на първата среща/, обаче за alfa - щом е толкова безпринципна и безотговорна - никаква милост! Неустойка в размер на бутилка "Гъмза-Сухиндол",едно от онези горещи кръгли железа с всички вкусотии върху него и задължително - нова тема във форума! Не може да си заявил,че си първи, и да те няма! :-)))) А пък,аз като се прибрах отидох на купон в "Анаконда",както си обещах. Страшно беше! Разпускащо! Разкрепостяващо! Невероятно! Безумно! ... !Обаче,като се събудих разбрах, че чак в София се е усетило настроението - 5.3 по Рихтер и всички GSM-и - аут! Бря,бря - отдавна не бях купонясвал така! А за срещата на 13.05.02г. - опасявам се, че ще трябва да запазим всички маси в сепарето!:-)))) И за да не плащам и аз неустойки, си изпълнявам обещанието - виж новата тема във форума!
remo

RE: RE: RE: RE: RE: RE: ВАЛИДНА ЛИ Е ОФЕРТАТА ЗА

Мнениеот advocat 76 » 24 Апр 2002, 19:38

Да черпя, ще черпя, стига да има кого. Че с тази безмерна безпричинност и безпринципност, съчетани с безпочвено позоваване на наказателното право, което, знаем е един безспорен афинитет на безпардонната "потърпевша" през последните седмици, нищо чудно на 13.05.2002 г. в "ДИВАКА" да го има субекта на черпенето, без обекта обаче... Без обиди alfa, че без теб закъде :-)
advocat 76

RE: RE: RE: ВАЛИДНА ЛИ Е ОФЕРТАТА ЗА

Мнениеот znajko » 24 Апр 2002, 22:43

Remo, добре че се появи във форума, защото цяла нощ съм те мислил. В това мокро време и с този рисков пътен участък около Ботевград... И една молба- ако решиш пак да купонясваш с интензитет 5.3, моля те, чукни един SMS, че голям смут настана тука.:)))
znajko

Назад към Общи дискусии