начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

патентен специалист

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

патентен специалист

Мнениеот taya » 06 Яну 2004, 11:09

Спешно ми трябва патентен адвокат (специалист), а се оказа, че в кръга на колеги и познати нямам такъв.... Препоръчайте някой с когото сте работили или познавате, или дайте някакви координати за връзка!!! Благодаря предварително!!!
А, естествено ЧНГ!!!!!!!!!!! Успешна и щастлива година на всички!
taya
Нов потребител

Re: патентен специалист

Мнениеот bgjurist » 06 Яну 2004, 11:24

taya, МЪ}I{ЪТ мисля, че се е занимавал с таквиз патентни работи.
bgjurist
Потребител

Мнениеот Гери » 06 Яну 2004, 12:51

Имам колега който е един от най-добрите /просто съм му препращала и други клиенти няма недоволни/, ако искаш драсни мейл и ще ти дам кординатите му, представител е и към патентното ведомство, което не е без значение...
Гери

Мнениеот taya » 06 Яну 2004, 13:51

Благодаря! Очаквам e-mail.........

taya@abv.bg
taya
Нов потребител

Назад към Общи дискусии