начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

ПРЕДНОВОГОДИШНА Lex - СРЕЩА

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ПРЕДНОВОГОДИШНА Lex - СРЕЩА

Мнениеот remo07 » 13 Дек 2002, 18:54

Уважаеми колеги,
организационният щаб от Чат-а Lex предлага предновогодишна среща с цел отчет на годината.
Място: - el korason - София;
Дата: 20.12.2002г. - петък - 19.00ч.;
Програма: задължителна и след това - волна;
Меню: по избор;
Възможности: Всички несериозни и прегрешили /във форума и извън него/ през годината - да се реваншират!
ДОПУСКАТ СЕ НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПО ВСИЧКИ ТОЧКИ!
remo07

Re: ПРЕДНОВОГОДИШНА Lex - СРЕЩА

Мнениеот bgjurist » 14 Дек 2002, 11:38

Надявам се този път да дойда... Но това не се ползва със СПН!!! ;-)
bgjurist
Потребител

Мнениеот Begemot » 15 Дек 2002, 21:06

Драги ми непознати Ремо (за теб само знам, че много обичаш печен лук :))) ),
Възмутен и огорчен съм по две причини:
1. Нишката за срещата изчезна ужасно бързо (може би защото си я поставил не там където обикновено стои);
2. На посочената дата просто няма да съм в София - което е значително по-ужасно.

Та въпросът ми е - "КАК МОЖА?", а също така "ЗАЩО ТОГАВА?".

С тайната надежда, че не е нещо лично оставам

Ваш Кот Бегемот
Begemot

Мнениеот znajko » 15 Дек 2002, 23:32

Ремо,
съжалявам, но се оказа че и аз не мога. Давай да сменяме датата за по-рано. В петък всички ще изчезнат от София
znajko

Мнениеот remo07 » 16 Дек 2002, 14:08

За Кот Бегемот - вярно е братче за лука / нали съм си от село/ , обаче главите да са наредени върху свински вратни пържоли на скара! ;-)))
Иначе любимото ми ежедневно ястие е "постна капама по хайдушки" : пуйка пълнена с кюфтета, скрита в коремчето на малко прасенце, което е зашито между ребрата на младо яре и всичко това задушено в утробата на теленце! М-м-м-м ВКУСНО!!!

А сега сериозно! Идеята се роди в Чат-а Lex и затова не беше обмислена особено добре.
Наясно съм, че колкото отиваме повече към празниците, толкова е по-трудна за организация и провеждане такава среща. Мисля, обаче, че трябва да закрием годината подобаващо. Затова и предложението е отворено.
Тъй като за мен е почти без значение деня, нека постъпят нови предложения. Щом не може в петък - да я правим на 19 - ЧЕТВЪРТЪК - СЪЩОТО ВРЕМЕ И СЪЩОТО МЯСТО!?
remo07

Мнениеот karfi4ka » 16 Дек 2002, 16:13

Стана май (тъжна) традиция да не идвам на срещите - и този път няма да мога да се класирам... Сърце и душа страдат...
Ама духом ще съм сред вас! :))
Айде, до ВИЖДАНЕ! И да отчетете подобаващо старата година :)))

Със здраве!
Ваша малка карфичка :))
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот znajko » 16 Дек 2002, 17:35

Аз ще бъда. Хайде да се преброим, за да не стават изненади- все пак Ремо ще бие доста път
znajko

Мнениеот 777 » 16 Дек 2002, 23:41

Ако ще е в четвъртък - бройте ме.
777

Мнениеот Begemot » 17 Дек 2002, 12:42

Ето на такава реакция аз отговарям с "Браво" - и кулинарните идеи си заслужавта (до момента съм стигнал до прасенцето - останалите две съставки още се търсят).

А щом ще се броим бройте и един кот - със сигурност ще дойда, ако и да закъснея малко :)))

На Ремо по-специално пожелавам приятно биене на пътя :)))

Ваш кот Бегемот
Begemot

Мнениеот miron » 17 Дек 2002, 14:54

19-ти, четвъртък, 19 ч. в "Ел Корасон"?
Става, макар че този път ще мина за кратко...
miron

Мнениеот alfa » 18 Дек 2002, 17:22

ами бройте ме и мене :))))))) само да не ми мине КОТка път ))))))))))))

а за да не си развалям вечерта и да си припомням неприятни моменти:
на интервюто за зелена карта ни отказаха виза, защото подписът на мъжа ми не им хареса - този на първото писмо от преди 1,5 година и този на задграничния паспорт не били съвсем едни и същи.
и моля ама хич не ми напомняйте за това :))))))
Здраве да е - явно ще красим България, а не САЩ.
alfa
Младши потребител

Мнениеот 777 » 18 Дек 2002, 17:54

Моля само да ми обясните как да Ви намеря. Предполагам, че повечето от Вас се познават, аз обаче не ви познавам, а заведението все пок е голямо.
777

Мнениеот вита » 19 Дек 2002, 12:05

Важно!!! В "Ел Корасон" има чуждо частно парти :(
Нашата резервация е за "Мото" - ул. Аксаков 18. Прилагам линк с карта http://creato.biz/motto.gif

Чакам Ви там и кажете на всички заинтересовани за промяната на мястото! Часът остава 19.
вита

Мнениеот remo » 19 Дек 2002, 13:07

Господ да те поживи Вита! ;-))))
Тръгвам за София!
remo

Мнениеот 777 » 19 Дек 2002, 18:41

Съжалявам, няма да мога.....
Пийте едно и за мен!
777

Мнениеот 777 » 26 Дек 2002, 15:09

Кажете поне добре ли мина и намерихте ли се?
777

Мнениеот remo » 27 Дек 2002, 22:38

Уважаеми 777,

като първо - много изпусна/ от гледна точка на атмосферата, а не на манджата/;
като второ - уверено тръгваш по пътя на alfa, което значи, че много ще има да черпиш, като не се явяваш в последният момент;
като трето - ще имаш възможност да се реваншираш - вероятно около средата на февруари - но за това .- по-късно! ;-))))
remo

Мнениеот 777 » 27 Дек 2002, 23:28

Абсолютно обещавам и се извинявам, просто няколко часа преди срещата започнах да се разболявам, а по - късно същата вечер вече бях с температура от 39 градуса. И не само това - до момента даже още кашлям.
Но ще има реванш, обещавам.
777

Мнениеот diansh » 08 Яну 2003, 18:22

Това само между вас си ли го организирате или допускате и други купонджии? Ако е така и аз искам следващия път да участвам в комплота! Само предупреждавайте по-отрано...
diansh
Младши потребител

Назад към Общи дискусии